Share the story
Το Stoptober, η εκστρατεία διακοπής καπνίσματος 28 ημερών από το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας, θα επιστρέψει τον Οκτώβριο του 2019. Οι πόροι που θα βοηθήσουν στην ενθάρρυνση των καπνιστών προς τη διακοπή του, θα είναι διαθέσιμοι για λήψη και παραγγελία.
Το Stoptober έχει δώσει κίνητρο σε πάνω από 1 εκατομμύριο απόπειρες διακοπής μέχρι σήμερα και είναι η μεγαλύτερη απόπειρα μαζικής διακοπής στη χώρα. Βασίζεται σε έρευνες που δείχνουν ότι εάν μπορέσετε να σταματήσετε το κάπνισμα για 28 ημέρες, έχετε πέντε φορές περισσότερες πιθανότητες να παραμείνετε οριστικά μη καπνιστής.
Υπάρχουν πολλές μέθοδοι διακοπής του καπνίσματος και το Stoptober μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να επιλέξουν τι λειτουργεί καλύτερα γι’ αυτούς. Το Stoptober προσφέρει μια σειρά δωρεάν υποστήριξης για να βοηθήσει τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της διακοπής, συμπεριλαμβανομένης μιας εφαρμογής, καθημερινών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Facebook Messenger και μεγάλη ενθάρρυνση από την διαδικτυακή κοινότητα Stoptober στο Facebook. Επιπλέον, οι άνθρωποι μπορούν να πάρουν προσωπικές συμβουλές από ειδικούς, μέσω των τοπικών υπηρεσιών διακοπής καπνίσματος. Όσοι χρησιμοποιούν βοηθήματα διακοπής καπνίσματος και λαμβάνουν προσωπική υποστήριξη από την τοπική υπηρεσία διακοπής  καπνίσματος έχουν έως και τέσσερις φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να προβούν σε επιτυχή διακοπή
Tο Stoptober με λίγα λόγια
Ενώ το Stoptober είναι μια ανεξάρτητη καμπάνια, πλέον τοποθετήθηκε στο ευρύτερο πρόγραμμα One You. Το One You είναι το πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας της Αγγλίας, που βοηθάει ενήλικες σε ολόκληρη τη χώρα να κάνουν μικρές αλλαγές στον τρόπο ζωής τους που μπορεί να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στη μελλοντική τους υγεία. Εκτός από την ενθάρρυνση ανθρώπων να σταματήσουν το κάπνισμα, το One You αντιμετωπίζει επίσης άλλες καθημερινές συνήθειες και συμπεριφορές όπως η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας ανθυγιεινού φαγητού, κατανάλωση ποτού μεγαλύτερης ποσότητας από την συνιστώμενη και το μην είναι κάποιος αρκετά δραστήριος.

Ξεκινώντας το 2012, το Stoptober είναι μια πρόκληση διακοπής του καπνίσματος, διάρκειας 28 ημερών, του Υπουργείου Υγείας της Αγγλίας, που ενθαρρύνει και στηρίζει καπνιστές σε ολόκληρη την Αγγλία ώστε να προβούν στην οριστική διακοπή του καπνίσματος. Το Stoptober βασίζεται στην γνώση του ότι εάν μπορείτε να σταματήσετε το κάπνισμα για 28 ημέρες, έχετε πέντε φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να το διακόψετε οριστικά. Η εκστρατεία χωρίζει τη διαδικασία διακοπής, την παρουσιάζει ως μια πιο διαχειρίσιμη περίοδο 28 ημερών και συγκεντρώνει τους ανθρώπους γύρω από μια συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης.
 
Το Stoptober ενθαρρύνει όσο το δυνατόν περισσότερους καπνιστές να προετοιμαστούν για διακοπή του καπνίσματος από την 1η Οκτωβρίου, συμμετέχοντας στην εκστρατεία και χρησιμοποιώντας το φάσμα των διαθέσιμων πόρων και της υποστήριξης. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου η εκστρατεία θα συνεχίσει να στρατολογεί καπνιστές, ενθαρρύνοντας και υποστηρίζοντας ανθρώπους να διακόψουν το κάπνισμα μέσω αυτού του ταξιδιού-χωρίς-τσιγάρο, διάρκειας 28 ημερών.
Ο πρωταρχικός στόχος είναι να πραγματοποιηθεί σημαντικός αριθμός αποπειρών διακοπής, μέσω των αυξημένων κινήτρων διακοπής και μέσω παροχής προϊόντων ώστε η διακοπή να καταστεί ευκολότερη.
 stoptober 800px
Για το λόγο αυτό η Replace Smoke σας παρουσιάζει τις πιο αποδοτικές συσκευές για οριστική διακοπή καπνίσματος.
BANNER Pod System 828x315px
Απλές και εύκολες στη χρήση
Συσκευές που σας προσφέρουν απολαυστικό άτμισμα, χωρίς διαδικασίες και προβληματισμούς, ενώ δεν απαιτεί να έχετε ειδικές γνώσεις!
Ειδικά σχεδιασμένες για νέους ατμιστές αλλά και παλιούς που αναζητούν μια εύκολη και απλή στη χρήση συσκευή.
Σε αυτή τη προσπάθεια
είμαστε δίπλα σας για να έχετε πλήρη ενημέρωση, σωστή διαβάθμιση νικοτίνης, σωστή καπνική γεύση.
Το άτμισμα δε χρειάζεται να είναι περίπλοκο. Φροντίζουμε εμείς γι΄αυτό!
Χιλιάδες άνθρωποι έχουν ήδη διακόψει το κάπνισμα με τη βοήθεια ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου. Για την ακρίβεια 2 στους 3 το χρονικό διάστημα 2018 με 2019 πέτυχαν το σκοπό τους!
Μπορείτε και εσείς να πείτε ΑΝΤΙΟ στο κάπνισμα με μια συσκευή ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ. Σας προτείνουμε το Vice για 28 μέρες!
Halo Vice Disposable Tribeca 1ml 20mg slider03
 Προγεμισμένο με υγρό που διαρκεί όσο ένα πακέτο των 20 τσιγάρων θα σας απαλλάξει ΟΡΙΣΤΙΚΑ από τη κακή συνήθεια!
Replace your smoke here!