Share the story

A PHOTO

Με μια πλήρως κατατοπιστική, περιεκτική και αντιπροσωπευτική ονομασία, η Replace Smoke δημιουργήθηκε το 2012 για να προσφέρει στον αρχάριο ατμιστή όλα τα εργαλεία, την πληροφορία και την υποστήριξη που χρειάζεται για να διακόψει το κάπνισμα και να μυηθεί στον κόσμο του ατμίσματος.

IMG 0181

Όντας σε απόλυτη συμμόρφωση με ελληνικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς γύρω από το άτμισμα, η Replace Smoke εισάγει σε αποκλειστικότητα καινοτόμα προϊόντα που έχουν σαν κοινό παρονομαστή την ευκολία στη χρήση, την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και την ποικιλία. Είναι η πρώτη που δημιούργησε vape bar στην Ελλάδα έναν χώρο δηλαδή όπου ο επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει, να απολαύσει τον καφέ του και να δοκιμάσει απρόσκοπτα προϊόντα και γεύσεις (άνω των 350)  σ’ένα σκηνικό άνεσης και φιλόξενης ατμόσφαιρας.

post

Η εταιρεία φιλοξενεί μια μεγάλη γκάμα σε pods, τα οποία χαρακτηρίζονται από το βολικό τους μέγεθος, τις υψηλές κατασκευαστικές προδιαγραφές και την εύκολη συντήρηση και χρήση ό,τι χρειάζεται δηλαδή κάποιος καπνιστής για να ξεκινήσει με σχετική άνεση το άτμισμα.

Vpod Vbank

Η Replace Smoke είναι μέλος του ΣΕΕΠΑ και διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό, ικανό και πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει πάντα με γνώμονα τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών του. Δίνει αληθινές συμβουλές για καλύτερη ποιότητα ζωής και για μια ολοκληρωμένη και απολαυστική ατμιστική εμπειρία, ενώ μέσω των αποκλειστικών συνεργασιών του με διεθνείς κατασκευαστές παρέχει υπηρεσίες χονδρικής για πολλά εγχώρια καταστήματα.

untitled

Τα προϊόντα που προσφέρει είναι μερικά από τα καλύτερα στον κόσμο, με πλήθος βραβεύσεων, όπως το Sikary SPOD (διάκριση ως καλύτερο pod system για το 2019) ή το Kick MTL (για το 2018). Σ’αυτά προστίθενται διαρκώς καινούργια, σε πλήρη σύμπνοια με τις εξελίξεις, την τεχνολογία και το design.

BRABEIA FB COVER

Με δεδομένο λοιπόν ότι το άτμισμα είναι κατά τουλάχιστον 95% λιγότερο βλαβερό από το κάπνισμα, σύμφωνα με καμπάνιες του Υπουργείου Υγείας της Αγγλίας, η Replace Smoke είναι η ιδανική αφετηρία για μια νέα ζωή χωρίς τσιγάρο. Θα την βρείτε στο Χαλάνδρι και στο Νέο Ηράκλειο.

IMG 0240

xtar

katasthma

aramax power

halo vice

diy

εξυπηρέτηση πελατών

Replace Smoke

Χαλάνδρι: Αγίας Παρασκευής 104, τηλ. 2106894741

Νέο Ηράκλειο: Μαρίνου Αντύπα 88, τηλ. 2102714115 

Facebook | Instagram I Twitter I Youtube

Ευχαριστούμε το Athenshotspots για το υπέροχο αφιέρωμα του!

Add a subheading

%MCEPASTEBIN%