Share the story

Το μυστικό για ένα έξοχο υγρό αναπλήρωσης είναι το ότι δεν υπάρχει μυστικό. Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο συστατικό που να μετατρέπει την πιο ήπιων τόνων παρτίδα αμέσως σε κάτι απολαυστικό. Δεν υπάρχει μαγική συνταγή που περνά από γενιά σε γενιά για την καλύτερη ανάμειξη, δεν υπάρχει θρυλικό χρυσό δοχείο για εκχύλιση με περισσότερη χάρη. Αυτό που αναδεικνύει ένα υγρό αναπλήρωσης σε ανυπέρβλητο είναι η σκληρή δουλειά και η προσοχή στη λεπτομέρεια. Αυτό είναι που κάνει τη Halo να ξεχωρίζει. Δεν κάνουμε παρεκκλίσεις, ούτε επιταχύνουμε διαδικασίες για να φτάσουν τα προϊόντα μας γρηγορότερα στην αγορά. Δε βιαζόμαστε, πραγματοποιούμε τα πάντα σωστά και κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν σε κάθε περίσταση για να βεβαιωθούμε ότι θα λάβετε το πιο συνεπές και υψηλής ποιότητας υγρό αναπλήρωσης της αγοράς. Ας εξηγήσουμε το τρόπο που δημιουργούμε μια γεύση, από την πρώτη προσέγγιση ως τη στιγμή που ξεκινά η πώληση.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Πριν αποσταλεί μια νέα φόρμουλα υγρού αναπλήρωσης στην παραγωγή, η συγκέντρωση της νικοτίνης δοκιμάζεται μέσω υγρής χρωματογραφίας υψηλής απόδοσης (HPLC) και φασματοσκοπίας πυρηνικού μαγνητικού συντονισμού (NMR) για τη διασφάλιση της ασφάλειας των πελατών μας. Χρησιμοποιούμε μόνο την υψηλότερη ποιότητα σε Νικοτίνη, Προπυλενογλυκόλη και Φυτική Γλυκερίνη με Βαθμολογία Φαρμακοποιίας Ηνωμένων Πολιτειών (USP). Όλες οι αρωματικές ύλες μας αποτελούνται από πρόσθετα τροφίμων εγκεκριμένα από την Ένωση Κατασκευαστών Αρωματικών Υλών και Εκχυλισμάτων.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Στο Gainesville της Florida, μέσα στην υπερσύγχρονη εγκατάσταση παραγωγής της Halo, μεγέθους 100.000 τετραγωνικών ποδιών, η φόρμουλα παρασκευάζεται από εκπαιδευμένους χημικούς χρησιμοποιώντας εξοπλισμό ακριβείας για την ανάμιξη και το γέμισμα. Όλα τα υψηλών απαιτήσεων υγρά αναπλήρωσης ετοιμάζονται σύμφωνα με τις τρέχουσες ορθές πρακτικές παρασκευής (cGMP). Στη συνέχεια δίνεται χρόνος στο υγρό για τη σωστή απόσταξη. Η εκχύλιση είναι ζωτικής σημασίας για τη γεύση και την ποιότητα του υγρού αναπλήρωσης. Επιτρέπει σε όλα τα συστατικά να αναμειχθούν και να δέσουν σωστά, κάτι που με τη σειρά του παρέχει την καλύτερη δυνατή γεύση. Ένα υγρό αναπλήρωσης που αναμιγνύεται επί τόπου, ακριβώς μπροστά σας όπως εφαρμόζεται από πολλά καταστήματα και κατασκευαστές ατμιστικών ειδών- δεν θα έχει την ίδια γεύση σε μια εβδομάδα όπως εκείνη τη στιγμή. Αυτό συμβαίνει επειδή ξεκινά η ωρίμανση του υγρού. Τα ανωτέρας ποιότητας υγρά αναπλήρωσης της Halo, που παράγονται στη Αμερική, έχουν ήδη ωριμάσει τη στιγμή που ανοίγετε τη φιάλη δεν χρειάζεται αναμονή.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Είναι επίσης πιθανό το υγρό αναπλήρωσης να ωριμάσει υπερβολικά. Αυτό δε σημαίνει ότι χαλάει, αλλά μπορεί να μην διατηρεί πλέον τη γεύση που ήθελε ο κατασκευαστής. Γι’ αυτό η Halo λαμβάνει ιδιαίτερη προσοχή στο να συμπεριλάβει μια ημερομηνία Best-by σε όλες τις ετικέτες. Όλα τα υγρά Halo και eVo συνοδεύονται επίσης από Αριθμούς Ανίχνευσης που σας επιτρέπουν να βρείτε για κάθε παρτίδα, μια λίστα συστατικών που χρησιμοποιούνται και το επίπεδο νικοτίνης του υγρού αναπλήρωσης. Η σωστή συσκευασία και η ακρίβεια στην επισήμανση είναι καίριας σημασίας όσον αφορά το καλό υγρό αναπλήρωσης. Είναι θέμα διαφάνειας και ειλικρίνειας. Με ένα προϊόν τόσο ευαίσθητο όσο αυτό, αξίζει να γνωρίζετε ακριβώς τι παίρνετε. Η Halo κάνει ότι είναι δυνατόν για να αισθάνεστε ασφαλείς.Πιστεύουμε ότι σας αξίζει μόνο το καλύτερο υγρό αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό τσιγάρο ή τη συσκευή σας.

Halo Vapexpro Thessaloniki      Halo Vapexpro Thessaloniki2

Η συνεργασία Replacesmoke και Halo ξεκίνησε 2,5 χρόνια στις 20 Νοεμβρίου 20 2017 και έκτοτε σταδιακά η άνοδος μεριδίων της Αμερικάνικης πρωτοπόρας εταιρίας κατασκευής υγρών αναπλήρωσης είναι δεδομένη. Η Halo φημίζεται για φανταστικές γεύσεις καπνικών υγρών  αναπλήρωσης και όχι μόνο όπως:

  • Freedom Juice: Πρόκειται για μία ήπια αλλά εξαιρετικά δελεαστική γεύση που θυμίζει πρώτης τάξεως καπνό Virginia.
  • Longhorn: ειδική επεξεργασίαστη φωτιάσυνδυαστικά με καπνικά αρώματα Corojo & Cavendish. Ένα υπέροχο υγρό αναπλήρωσης που όλοι οι λάτρεις των πούρων.
  • Prime 15: ένα ξυλώδες άρωμα καπνού. Στην εισπνοή θα αισθανθείτε την καπνική βάση, ενώ στην εκπνοή ξετυλίγεται μια υπέροχα νότα από κακάο.
  • Torque 56: ένα υπέροχο άρωμα άφιλτρου τσιγάρου που θα ικανοποιήσει τους αληθινούς λάτρεις του καπνίσματος.
  • Subzero: ένα υπέροχο άρωμα που σας προσφέρει απλόχερα μια αίσθηση φρεσκάδας από μέντα.
  • Tribeca: το καπνικό άρωμα που αγαπήθηκε περισσότερο από όλους τους ατμιστές παγκοσμίως. Ένα δυναμικό καπνικό άρωμα ενός απαλού, υπερβατικού καπνού με επίγευση βανίλιας και την τέλεια δόση καραμέλας

Το Tribeca, αποτέλεσε σημείο αναφοράς τόσο για την ίδια εταιρία και τις παγκόσμιες πωλήσεις της αλλά και για ολόκληρο τον κλάδο του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Αγαπήθηκε, αντιγράφτηκε, κλωνοποιήθηκε και εταρίες στήθηκαν πάνω σε απομιμήσεις του Tribeca, άλοτε με επιτυχία και άλοτε με διάφορες παραλαγές. Ήταν τόσο μεγάλη η επιροή του που δημιουργήθηκε και κανούργια ορολογία για να περιγράψει τα αντίγραφα υγρά αυτά με την ονομασία: Τριμπεκοειδή!!!

Halo blog detail

Όσο όμως και αν αντιγράφτηκε και κλωνοποιήθηκε, το Halo Tribeca είναι ένα και βρίσκεται εδώ για να δοκιμάσουν όλοι το αυθεντικό! 

Στην Replacesmoke θα βρείτε το Αυθεντικό Tribeca σε έτοιμο υγρό αναπλήρωσης σε διάφορες δυνάμεις νικοτίνης, σε υγρό αναπλήρωσης με νικοτίνη αλάτων και σε άρωμα σε συσκευασία 30ml αποκλειστικά για την Ελλάδα.

 BANNER Halo Flavors 30ml Blue Line

Πλέον, οι γεύσεις Halo, διατίθενται σε έτοιμα υγρά αναπλήρωσης 10ml, flavor shotsσυμπυκνωμένα αρώματα 30ml για την παρασκευή υγρού αναπλήρωσης 120ml. Μαζί θα χρειαστείτε και βάσεις νικοτίνης (γνωστά και ως Booster νικοτίνης) από την αγαπημένη σας Halo με κανονική νικοτίνη Fusion ή με νικοτίνη αλάτων Fusion Salt.

Hallo nicotine fusion fusion salt nic shot 20 mg

BANNER Halo Flavor Shots 20ml60ml description

Late Night Diner

H νέα σειρά της Halo με αυθεντικές συνταγές κλασσικών, λατρεμένων Αμερικάνικων γλυκών που θα αγαπήσετε. Παρασκευάζονται στην Αμερική με άριστης ποιότητα υλικά και εμφιαλώνονται σε μπουκάλι των 60ml με 20ml αρώματος. Ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων που θα σας βάλει στον πειρασμό!

  • Bananas Foster Pie: Απολαυστικό άρωμα γλυκιάς μπανάνας με sauce καραμέλας και πλούσια κρέμα.
  • Μerinque Lemon Pie: Επιδόρπιο άρωμα με μαρέγκα gooey, πλούσια κρέμα λεμονιού και σαντιγί.
  • Berry Fruit Tart: Άρωμα τάρτας με βουτυρένια κρούστα και επικάλυψη γλυκών μούρων.

BANNER Late Night Diner Flavor Shot 20ml60ml inside

 

Για να βοηθήσει στην περαιτέρω εξάπλωση του ηλεκτρονικού τσιγάρου, εμπνεύστηκε και δημιούργησε ηλεκτρονικά τσιγάρα μιας χρήσης σε 2 υπέροχες γεύσεις με το όνομα VICE: Το πασίγνωστο Tribeca και το αγαπημένο SubZero.

BANNER Halo Vice Disposable Tribeca 1ml 20mg site

Halo Vice Disposable Tribeca 1ml 20mg

ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ENTATIKA ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ HALO.