Geekvape Cartridge U Series (3pcs) 1.1ohm

GeekVape
Geekvape Cartridge U Series (3pcs) 1.1ohm είναι ανταλλακτικά PodsGeekvape Cartridge U Series (3pcs) 1.1ohm είναι ανταλλακτικά Pods
9,00 €
Ανταλλακτικά Pods
Κωδικός: GFC19549-47273
Απόθεμα: Περιορισμένο
Διαθεσιμότητα: Παράδοση 1 εώς 3 ημέρες
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 9 πόντους ή έκπτωση 0.45€ για επόμενη παραγγελία.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

To Geekvape Cartridge U Series (3pcs) 1.1ohm είναι σετ 3 pod μιας χρήσης των 2ml για το Aegis U pod της GeekVape, με αντίσταση 1,1ohm.
Είτε θέλετε να αντικαταστήσετε το παλιό σας pod είτε απλά να αλλάξετε γεύσεις όλη την ημέρα, αυτή η συσκευασία είναι φτιαγμένη για εσάς!
Αυτά τα pod κουμπώνουν απευθείας στο podmod του Geek Vape Aegis U και συνοδεύονται από προεγκατεστημένη αντίσταση 1,1 ohm.
Μπορείτε να γεμίσετε το pod μέσω ενός πλευρικού ανοίγματος.

Αυτά τα pod μιας χρήσης της σειράς U έχουν αντίσταση 1,1 ohm, για χρήση μεταξύ 9 και 12 W.
Μόλις φθαρεί η αντίσταση, μετά από περίπου δύο έως τρεις εβδομάδες κατά μέσο όρο, θα πρέπει να το αντικαταστήσετε.
Δεν χρειάζεται να διαμορφώσετε το podmod Aegis U, ρυθμίζει αυτόματα τη σωστή ισχύ για την αντίσταση που έχει τοποθετηθεί.

Μια σφιχτή τζούρα που είναι ιδανική για αρχάριους, η αντίσταση 1,1 ohm του pod της σειράς U, έχει σχεδιαστεί για σφιχτή έλξη με έμμεση εισπνοή (MTL).
Αυτός ο τύπος σχεδίασης είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για αρχάριους ατμιστές, αλλά είναι επίσης εξαιρετικός για άλατα νικοτίνης και άτμισμα CBD.

Σημειώστε ότι δεν χρειάζεται να προσαρμόσετε τίποτα στο podmod Aegis U, ρυθμίζει αυτόματα τη σωστή ισχύ για την αντίσταση!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βάρος:
0,03 Κιλά
Back To Top