Το καλάθι σας είναι άδειο.

Evic AIO Joyetech 75W

Evic AIO Joyetech 75W
Evic AIO Joyetech 75W
Evic AIO Joyetech 75W
Evic AIO Joyetech 75W
Evic AIO Joyetech 75W
Evic AIO Joyetech 75W
Evic AIO Joyetech 75W
Evic AIO Joyetech 75W
Αξιολόγηση: Κάντε είσοδο και γράψτε πρώτοι τη γνώμη σας για το προϊόν αυτό, μετά την αγορά του!
Τιμή
Τιμή πώλησης: 79,00 €
Παράδοση σε 24h.gif
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 79 πόντους ή έκπτωση 3.95€ για επόμενη παραγγελία
Για να πάρετε τους πόντους πρέπει να έχετε συνδεθεί με τον λογαριασμό σας.

Χρώμα

Προτεινετε το σε ενα φιλο
Κατασκευαστής: Joyetech
0.4100 Βάρος προϊόντος: 0.41KG

 

Evic AIO Joyetech 75W

Το Evic AIO Joyetech 75W ακολουθεί και αυτό τη νοοτροπία της Joyetech, All-in-one! Διαθέτει αποσπώμενο κάλυμμα το οποίο επιτρέπει την εύκολη αντικατάσταση της μπαταρίας και του ατμοποιητή. Το Evic AIO δέχεται μία μπαταρία 18650 (δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία) και υιοθετεί την καλύτερη δομή κατά των διαρροών, με αναπλήρωση του υγρού από πάνω καθώς και σύστημα ελέγχου της ροής του αέρα επίσης από το πάνω μέρος. Η μεγάλη οθόνη OLED 0,96 ιντσών και οι πολλαπλές επιλογές κεφαλών το καθιστούν πιο πρακτικό και ελκυστικό ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Επίσης, η δυνατότητα αναβάθμισης του firmware, του επιτρέπει πάντα είναι ενημερωμένο!

Evic AIO Joyetech 75W colors

Evic AIO Joyetech 75W structure

Ρολόι πραγματικού χρόνου (RTC) στην οθόνη

Evic AIO Joyetech 75W Time

Διπλή Προστασία κυκλώματος και Προστασία ανάστροφης πολικότητας: Το Εvic AIO εφαρμόζει δύο σειρές συστήματος με κύκλωμα προστασίας της μπαταρίας, προσδίδοντας συνολική προστασία της μπαταρίας από υπερ-φόρτιση, υπέρ-τροφοδοσία ρεύματος και υπερβολική αποφόρτιση, η οποία το καθιστά πιο ασφαλές και αξιόπιστο. Επίσης, έχοντας η Onboard Προστασία αντίστροφης πολικότητας, θα προστατεύσει τη συσκευή από ζημιές σε περίπτωση αντιστροφής της εγκατάστασης της μπαταρίας.

Evic AIO Joyetech 75W cover

Αποσπώμενο Μαγνητικό Κάλυμμα, Aντικαταστάσιμη μπαταρία & Glass Tube: Το evic AIO υιοθετεί αποσπώμενο μαγνητικό κάλυμμα, για να μπορείτε να αλλάξετε την μπαταρία και να βγάλτε το γυάλινο σωλήνα για να πλυθεί πιο εύκολα.

Evic AIO Joyetech 75W cover battery

Αναπλήρωση του υγρού και σύστημα ελέγχου της ροής του αέρα από το πάνω μέρος: Το βελτιωμένο σύστημα ελέγχου της ροής του αέρα επιτρέπει μεγαλύτερη ροή αέρα απευθείας από τις δύο πλευρές. Απλά περιστρέψτε το δακτύλιο ροής αέρα δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα για να ρυθμίσετε την είσοδο του αέρα.

Evic AIO Joyetech 75W airflow2

Η αναπλήρωση του υγρού μπορεί να επιτευχθεί εύκολα με απομάκρυνση του επάνω μέρους και γέμισμα μέσω των δύο πλευρικών οπών απευθείας (Προσοχή: όχι στο σωλήνα εξαερισμού).

Evic AIO Joyetech 75W eliquid

Εφαρμογή του προσαρμογέα ατμοποιητή: Ξεβιδώστε τον δακτύλιο ροής αέρα και αφαιρέστε ολόκληρο το τμήμα. Βιδώστε τον προσαρμογέα ατμοποιητή σφιχτά με ένα νόμισμα, τότε θα είστε σε θέση να εφαρμόσετε πολλαπλούς τύπους ατμοποιητών με σύνδεση 510.

Evic AIO Joyetech 75W adapter

 

Αντικατάσταση κεφαλής ατμοποιητή: Αποσυνδέστε τον σωλήνα του ατμοποιητή γιατί η κεφαλή βρίσκεται στη βάση και απλά ξεβιδώστε την και αντικαταστήστε με μία νέα.
(Σημείωση: Μην πλένετε την κεφαλή του ατμοποιητή με νερό. Απλά τρίψτε με βαμβάκι βουτηγμένο σε οινόπνευμα ή με ένα καθαρό στεγνό πανί.)

Evic AIO Joyetech 75W head

Η συσκευασία περιλαμβάνει:
1 x Evic AIO
1 x Κεφαλή NotchCoilTM 0.25ohm DL.
1 x Κεφαλή BF SS316-0.5ohm DL.
1 x Κεφαλή MTL LVC Clapton-1.5ohm.
1 x Κεφαλή QCS Coil
2 x Επιστόμια
1 x Καλώδιο USB
1 x Προσαρμογέα ατμοποιητή
2 x Αυτοκόλλητα
1 x Εγχειρίδιο χρήσης
1 x Κάρτα εγγύησης

greek manual icon

joyetech logo small

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.