Το καλάθι σας είναι άδειο.

ULTIMO JOYETECH Atomizer

ULTIMO JOYETECH Atomizer
ULTIMO JOYETECH Atomizer
ULTIMO JOYETECH Atomizer
ULTIMO JOYETECH Atomizer
ULTIMO JOYETECH Atomizer
ULTIMO JOYETECH Atomizer
Αξιολόγηση: Κάντε είσοδο και γράψτε πρώτοι τη γνώμη σας για το προϊόν αυτό, μετά την αγορά του!
Τιμή
Τιμή πώλησης: 35,95 €
Παράδοση σε 24h.gif
Αγοράζοντας αυτό το προϊόν κερδίζετε 35.95 πόντους ή έκπτωση 1.8€ για επόμενη παραγγελία
Για να πάρετε τους πόντους πρέπει να έχετε συνδεθεί με τον λογαριασμό σας.

Χρώμα

Προτεινετε το σε ενα φιλο
Κατασκευαστής: Joyetech
0.1250 Βάρος προϊόντος: 0.125KG

 

ULTIMO JOYETECH Atomizer

Ο ατμοποιητής ULTIMO της Joyetech υιοθετεί νέο σύστημα αναπλήρωσης του υγρού από πάνω και βελτιωμένο έλεγχο ρυθμιζόμενης ροής του αέρα. Η νέα σειρά κεφαλών MG (συμπεριλαμβανομένων των οποίων η καινοτόμος MG κεραμική κεφαλή 0.5ohm με μεγάλη διάρκεια ζωής) με πρωτοποριακό σχεδιασμό παρέχει μεγάλη εμπειρία ατμίσματος και πιο καθαρή γεύση από ποτέ. Spiting και διαρροή μπορεί να αποφευχθεί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπό συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας, παρέχοντας μεγάλη παραγωγή ατμού. Τέλος, ο ατμοποιητής ULTIMO είναι εύκολος στη μεταφορά, στην εγκατάσταση και στην αναπλήρωση υγρού.

ULTIMO JOYETECH Atomizer colors

ULTIMO JOYETECH Atomizer size

ULTIMO JOYETECH Atomizer structure

Η νέα σειρά κεφαλών MG για τον ULTIMO: Νέες κεφαλές της σειράς MG, συμπεριλαμβανομένων των κεραμικών MG 0.5ohm, MG Clapton 0.5ohm, MG QCS 0.25ohm και MG RTA με μοναδικό σχήμα ειδικά και τέλεια σχεδιασμένη για τον ULTIMO.

- MG κεραμική κεφαλή 0.5ohm με καινοτόμο κεραμικό υλικό για μακροχρόνια διάρκεια ζωής, θα σας φέρνει πιο καθαρή γεύση από ποτέ. Διαθέτει 100% καθαρό βαμβάκι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπό συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας, παρέχοντας μεγάλη παραγωγή ατμού με καθαρή γεύση.

ULTIMO JOYETECH Atomizer MG Ceramic 0.5ohm

- MG κεφαλή Clapton 0.5ohm παρέχει μεγαλύτερη επιφάνεια η οποία προσφέρει περισσότερη επαφή με το υγρό αναπλήρωσης, μεγαλύτερο σύννεφο ατμού και σε γενικές γραμμές καλύτερη γεύση.

ULTIMO JOYETECH Atomizer MG Clapton 0.5ohm

- MG κεφαλή QCS 0.25ohm, η οποία διαθέτει σύστημα γρήγορης αλλαγής και σας επιτρέπει να αλλάξετε το βαμβάκι γρήγορα και με ευκολία. Το NotchCoil που βρίσκεται μέσα, θα σας προσφέρει εξαιρετική γεύση.

ULTIMO JOYETECH Atomizer MG QCS 0.25ohm

- Πέρα από την τυπική σύνθεση, υπάρχει επίσης η νέα κεφαλή MG RTA. Με επισκευάσιμη δομή και προεγκατεστημένο NotchCoil, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τον ατμοποιητή  ULTIMO με αυτή τή μικροσκοπική MG RTA.

ULTIMO JOYETECH Atomizer MG RTA Head

Μεγάλη εισροή υγρού αναπλήρωσης: Με τέσσερις εξέχοντες οπές κατά μήκος των πλευρών, προσφέρει μεγάλη είσοδο υγρού που μπορεί να εμποτίσει το φυτίλι της αντίστασης με ευκολία.

Μεγάλη εισροή αέρα: Έχοντας το ειδικό τετράγωνο σχήμα, μεγάλη ροή αέρα μπορεί να επιτευχθεί εύκολα μέσω του κεντρικού αεραγωγού.

ULTIMO JOYETECH Atomizer Inlet ULTIMO JOYETECH Atomizer Airflow Inlet

Γέμισμα υγρού με μεγάλη ευκολία: Απλά να απεγκαταστήσετε το επάνω καπάκι από το εξάρτημα σωλήνα εξαερισμού, στη συνέχεια, γεμίστε με υγρό στις δύο πλευρικές οπές (Προσοχή: όχι στο σωλήνα εξαερισμού).

ULTIMO JOYETECH Atomizer eliquid refill

Άμεση εισαγωγή ροής του αέρα: Απλά περιστρέψτε το δακτύλιο ροής αέρα δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα για να ρυθμίσετε την είσοδο του αέρα. Είναι κομψό στην εμφάνιση και εύκολο στη λειτουργία.

ULTIMO JOYETECH Atomizer Direct Airflow Inlet

Αντικατάσταση κεφαλής ατμοποιητή: Αποσυνδέστε τον σωλήνα του ατμοποιητή γιατί η κεφαλή βρίσκεται στη βάση και απλά ξεβιδώστε την και αντικαταστήστε με μία νέα.
(Σημείωση: Μην πλένετε την κεφαλή του ατμοποιητή με νερό. Απλά τρίψτε με βαμβάκι βουτηγμένο σε οινόπνευμα ή με ένα καθαρό στεγνό πανί.)

ULTIMO JOYETECH Atomizer Head Replacement

Η συσκευασία περιλαμβάνει:
1 x ατμοποιητή ULTIMO
1 x Κεραμική κεφαλή MG 0.5ohm
1 x Κεφαλή Clapton MG 0.5ohm
1 x Γυάλινο δοχείο
1 x Επιστόμιο
1 x Εγχειρίδιο & Κάρτα εγγύησης

Joyetech ULTIMO Atomizer with MG Series Heads

greek manual icon

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.