Το καλάθι σας είναι άδειο.

XTAR Products

BANNER Power in your hands

Η Hong Kong XTAR Co.Ltd («XTAR») ιδρύθηκε το 2007, με επίκεντρο εργασιών τους φορτιστές, τους φακούς, την έρευνα και την ανάπτυξη των μπαταριών.

Με τα χρόνια, η XTAR αναπτύχθηκε και εξαπλώθηκε γρήγορα και τώρα χρησιμοποιεί τις απαιτούμενες και ειδικευμένες ικανότητές της στην προχωρημένη τεχνολογία των φορτιστών και των φακών. Μέχρι σήμερα, η XTAR κατέχει περισσότερες από 20 πατέντες και τα προϊόντα XTAR χρησιμοποιούνται σε πάνω από 40 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Η.Π.Α, του Ηνωμένου Βασιλείου, την Ιαπωνία, Γερμανία, Γαλλία, Νορβηγία και Αυστραλία.

Το όνομα XTAR προέρχεται από το «X-STAR» και αντιπροσωπεύει τα αναρίθμητα και άγνωστα αστέρια του σύμπαντος, ενώ φέρνει στο νου το όραμα της αχαλίνωτης φαντασίας και προσδοκίας. Το λογότυπο XTAR αποτελείται από μια ελλειπτική φιγούρα και χαρακτήρα, που και τα δύο μαζί αποτελούν το απλό πνεύμα της εταιρείας μας. Η XTAR δέχεται την διαφορετικότητα και οι φιλοδοξίες μας είναι η διαρκής ανάπτυξη και πρωτοπορία.

Οι φορτιστές μπαταριών και οι φακοί μπορούν να είναι κοινά, καθημερινά αντικείμενα, αλλά τα στοιχεία που κάνουν την XTAR και τα προϊόντα XTAR μοναδικά, είναι ο δημιουργικός σχεδιασμός μας, η υψηλή ποιότητα και η πιστή στήριξη του τομέα των μεταπωλήσεων. Η XTAR προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, με το να ξεπερνά τις προσδοκίες σας, σε όλους αυτούς τους τομείς.

Όπως τα αστέρια φωτίζουν το νυχτερινό ουρανό έτσι και η XTAR θα φωτίσει τη ζωή σας!

Κατασκευαστής:
XTAR
Αποτελέσματα 1 - 15 από 15
XTAR 45W 6-Port USB Φορτιστής XTAR 45W 6-Port USB Charger
Τρέχον όριο Στοκ

Τιμή πώλησης: 26,90 €

Τιμή πώλησης: 7,90 €

Τιμή πώλησης: 0,60 €

Τιμή πώλησης: 48,90 €

Τιμή πώλησης: 6,00 €

Τιμή πώλησης: 4,50 €

XTAR USB Detector Μετρητής XTAR USB Detector
Τρέχον όριο Στοκ

Τιμή πώλησης: 6,50 €

XTAR Βάση φακού για ποδήλατο XTAR Flashlight Bike Mount
Τρέχον όριο Στοκ

Τιμή πώλησης: 4,00 €

Τιμή πώλησης: 2,00 €