Mάθετε πρώτοι τα νέα και όλες τις εξελίξεις για το ηλεκτρονικό τσιγάρο στο πρώτο Blog των ατμιστών, Vape News από την εταιρεία ηλεκτρονικών τσιγάρων και υγρών αναπλήρωσης Replace Smoke. Η μεγαλύτερη συλλογή από μεταφρασμένα Διεθνή Άρθρα, κορυφαίων ιατρών και Οργανισμών Δημόσιας Υγείας. Διαβάστε επίσης έρευνες και παγκόσμιες νομοθεσίες για τον ατμιστικό κλάδο. Χρήσιμες συμβουλές και βίντεο από την Διεθνή και Ελληνική φιλολογία που στοχεύουν στην ορθή ενημέρωση της ατμιστικής κοινότητας. 

Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση.

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα ενέχουν 1% κίνδυνο σε σύγκριση με τα τσιγάρα καπνού 100% για τον καρκίνο των πνευμόνων I Replacesmoke

Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 09:26

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα εμπεριέχουν πολύ λιγότερο κίνδυνο για καρκίνο από ότι ο καπνός του τσιγάρου, αν και ορισμένα είδη είναι πιο επικίνδυνα από άλλα, σύμφωνα με μελέτη. Η έρευνα, “Συγκρίνοντας τις πιθανότητες για καρκίνο από τις εκπομπές που παράγουν τα ατμιζόμενα προϊόντα νικοτίνης, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών τσιγάρων με εκείνες του τσιγάρων καπνού”, δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Tobacco Control. Τα τελευταία χρόνια, το άτμισμα έχει γίνει δημοφιλές στους ανθρώπους που θέλουν να αποφύγουν το κάπνισμα.

“Βασιστείτε σε εξειδικευμένα καταστήματα ηλεκτρονικού τσιγάρου” συνιστά το Αγγλικό υγειονομικό σύστημα υγείας I Replacesmoke

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 15:27

Το Ηνωμένο Βασίλειο θεωρεί ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο για τη διακοπή του καπνίσματος. Τόσο πολύ ώστε ο ιστότοπος της Εθνικής Πολιτικής για την Υγείας να έχει μια ενότητα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προτείνει στους καπνιστές πώς να το επιλέξουν και να το χρησιμοποιήσουν στο έπακρο.

«Αυτό είναι το νόημα» για το ηλεκτρονικό τσιγάρο I Replacesmoke

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 13:31

Οι περισσότεροι άνθρωποι χάνουν το νόημα του ατμίσματος επειδή δεν γνωρίζουν κάποιες πολύ σημαντικές πληροφορίες. Με αφορμή αυτό η "VAEP" (Vaping Advocacy and Education Project) ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός στον Καναδά, δημιούργησε ένα βίντεο για να βοηθήσει τους ανθρώπους να μάθουν την αλήθεια για το άτμισμα. Η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην βελτίωση της υγείας του καπνιστή αλλά και την οριστική απαλλαγή του από την βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος.

Ηλεκτρονικό τσιγάρο και ρυθμιστικό πλαίσιο στην Ευρώπη. Γιατί υπάρχει ελλιπής ενημέρωση; Ι Replacesmoke

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 09:16

Προβληματισμός επικρατεί μεταξύ των επιστημόνων, σχετικά με τη χρήση προϊόντων μείωσης της βλάβης από την καπνιστική συνήθεια. Ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έχει προχωρήσει σε ρύθμιση για τα αποκαλούμενα προϊόντα καπνού διαφοροποιημένου κινδύνου (MRTP), αλλά στην Ευρώπη υπάρχει σοβαρό έλλειμμα οδηγιών. Προβληματισμός επικρατεί μεταξύ των επιστημόνων, σχετικά με τη χρήση προϊόντων μείωσης της βλάβης από την καπνιστική συνήθεια.

Η πρώτη έρευνα παγκοσμίως που διαπιστώνει ότι το άτμισμα είναι λιγότερο εθιστικό από το κάπνισμα Ι Replacesmoke

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 09:23

Νέα έρευνα διαπίστωσε ότι το άτμισμα είναι πιθανό να είναι λιγότερο εθιστικό από το κάπνισμα, καθώς οι καπνιστές είναι πιο πιθανό να καπνίζουν ανεξάρτητα από το κόστος, ενώ οι ατμιστές θα θέσουν όριο στο ποσό που είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν στα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Η μελέτη του LSBU συνέκρινε τη χρηματική αξία που τοποθετήθηκε στα τσιγάρα και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα από καπνιστές και ατμιστές.

Μια έρευνα ορόσημο για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα καταρρίπτει τον μύθο ότι το άτμισμα είναι εξίσου τοξικό με το κάπνισμα I Replacesmoke

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 11:15

Μια μνημειώδης νέα έκθεση πάνω στις συνέπειες που φέρουν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα στη δημόσια υγεία, διαπιστώνει πως υπάρχουν καθοριστικά αποδεικτικά στοιχεία ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι λιγότερο επικίνδυνα από τα κανονικά τσιγάρα και ότι οι καπνιστές που μεταβαίνουν στο άτμισμα θα μειώσουν την έκθεσή τους σε θανατηφόρες τοξικές ουσίες και καρκινογόνους ουσίες.

To ηλεκτρονικό τσιγάρο λιγότερο βλαπτικό από τα τσιγάρα και... την τσ€πη μας I Replacesmoke

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 14:32

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι τουλάχιστον 95% πιο ασφαλές από το κάπνισμα τσιγάρων σύμφωνα με κορυφαίους Οργανισμούς Υγείας, αλλά και 40% για την τσέπη μας σύμφωνα με τους ήδη ατμιστές.

Η μετάβαση σας, από το κάπνισμα στο ηλεκτρονικό τσιγάρο θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα αλλά και σημαντικά οφέλη για την υγεία που μπορείτε να διαπιστώσετε από τις δύο πρώτες βδομάδες.

Η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου μειώνει τους φλεγμονώδεις βιοδείκτες, σε σύγκριση με το κάπνισμα Ι Replacesmoke

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 10:41

Θυμάστε το άτμισμα; Θυμάστε, πριν ο COVID-19 αφαιρέσει όλο το οξυγόνο από το δωμάτιο, όταν το άτμισμα ήταν μεγάλος φόβος. Μια νέα μελέτη δείχνει ότι αυτό που ισχυριζόμαστε είναι αλήθεια. Το άτμισμα μειώνει τους φλεγμονώδεις βιοδείκτες που σχετίζονται με το κάπνισμα. Η εισπνοή προϊόντων καύσης είναι πάντα μια κακή ιδέα. Ρωτήστε έναν πυροσβέστη. Πριν προχωρήσω λοιπόν σε αυτήν τη νέα μελέτη, επιτρέψτε μου να είμαι ξεκάθαρος: το άτμισμα είναι η πύλη για καλύτερη υγεία για εκείνους που καπνίζουν είναι η μείωση των βλαβών, όχι απαραίτητα η εξάλειψη.

Ενθαρρυντικά τα νέα ευρήματα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο Ι Replacesmoke

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 10:14

Οι ερευνητές της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια-Σαν Ντιέγκο, με επικεφαλής τον καθηγητή Τζον Πιρς, έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Pediatrics» της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής. Το κάπνισμα παραδοσιακών τσιγάρων, επιπρόσθετα από τη χρήση ηλεκτρονικών τσιγάρων, έχει ως αποτέλεσμα μία επιβάρυνση της υγείας παρόμοια με αυτή που προκαλεί αποκλειστικά το τσιγάρο, σύμφωνα με μία άλλη μελέτη Αμερικανών επιστημόνων. Το κάπνισμα, το οποίο αποτελεί γνωστό παράγοντα κινδύνου για καρκίνο, καρδιαγγειακή νόσο και πρόωρο θάνατο, φαίνεται να βρίσκεται σε φάση υποχώρησης σε αρκετές χώρες. 

Φορτίστε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο στην Replace Smoke - ΔΩΡΕΑΝ !!!

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 16:27

Η Replace Smoke σε συνεργασία με την WATT+VOLT προσφέρει τη νέα υπηρεσία Chargespot ως την ολοκληρωμένη λύση για το μέλλον της ηλεκτροκίνησης. Είμαστε έμπρακτοι υποστηρικτές της ηλεκτροκίνησης, συμβαδίζοντας πλήρως με την παγκόσμια τάση για υιοθέτηση τεχνολογιών φιλικών προς το περιβάλλον και παρέχοντας εξατομικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες.

Σελίδα 1 από 38

Κατάστημα Νέου Ηρακλείου

Μαρίνου Αντύπα 88,
14121, Νέο Ηράκλειο Αττικής

Ωράριο Λειτουργίας

ΔΕΥΤΕΡΑ 10:00 - 19:00
ΤΡΙΤΗ 10:00 - 20:00
ΤΕΤΑΡΤΗ 10:00 - 19:00
ΠΕΜΠΤΗ 10:00 - 20:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00 - 20:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00 - 17:00

Παραγγελίες μέσω eshop
ή τηλεφωνικά στο 210 27 14 115

Κατάστημα Χαλανδρίου

Αγίας Παρασκευής 104,
15232, Χαλάνδρι Αττικής

Ωράριο Λειτουργίας

ΔΕΥΤΕΡΑ 10:00 - 19:00
ΤΡΙΤΗ 10:00 - 20:00
ΤΕΤΑΡΤΗ 10:00 - 19:00
ΠΕΜΠΤΗ 10:00 - 20:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00 - 20:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00 - 17:00 

Παραγγελίες μέσω eshop
ή τηλεφωνικά στο 210 68 94 741

Στον ιστότοπό μας περιλαμβάνονται προϊόντα με νικοτίνη, που απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικους καπνιστές και ενδέχεται να είναι επιβλαβή για την υγεία. Απαγορεύεται η αγορά και η χρήση από άτομα κάτω των 18, έγκυες και θηλάζουσες, άτομα που είναι αλλεργικά ή και ευαίσθητα στην νικοτίνη και άτομα με καρδιακές παθήσεις ή υπέρταση. Τα προϊόντα που περιέχουν νικοτίνη, η οποία είναι εξαιρετικά εθιστική ουσία, πρέπει να φυλάσσονται μακριά από παιδιά.

Log in