STAR Κ.ΕΛΛΑΔΑΣ:"O Δρ.Κ.Φαρσαλινός μιλά για τον αντικαπνιστικό νόμο στην Ελλάδα"

Δείτε εδώ, τη συνέντευξη του Δρ.Κ.Φαρσαλινού στο Star Κεντρικής Ελλάδας. Απαντά σε όλα τα ερωτήματα, που προβληματίζουν και διχάζουν.

Τι ισχύει για το άτμισμα;

"Οι μακροχρόνιοι καπνιστές που μεταβαίνουν στο άτμισμα “βλέπουν βελτίωση στην υγεία τους μέσα σε ένα μήνα"

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 09:36

Οι μακροχρόνιοι καπνιστές, οι οποίοι έκαναν τη μετάβαση στο άτμισμα βρέθηκαν στα μισά της διαδρομής για την επίτευξη της αγγειακής υγείας ενός μη καπνιστή μέσα σε ένα μήνα, σύμφωνα με ευρήματα μελέτης.
Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Dundee δήλωσαν ότι ανακάλυψαν ένα “σαφές πρόωρο όφελος” στη μετάβαση από το κάπνισμα στο άτμισμα, στη μεγαλύτερη κλινική δοκιμή μέχρι σήμερα. Όσοι παράτησαν τα τσιγάρα και αντί αυτών άρχισαν το άτμισμα παρουσίασαν αύξηση της αγγειακής τους λειτουργίας κατά περίπου 1,5 τοις εκατό μέσα σε τέσσερις εβδομάδες σε σύγκριση με εκείνους που συνέχισαν το κάπνισμα. Όσοι παράτησαν τα τσιγάρα και αντί αυτών άρχισαν το άτμισμα παρουσίασαν αύξηση της αγγειακής τους λειτουργίας κατά περίπου 1,5 τοις εκατό μέσα σε τέσσερις εβδομάδες σε σύγκριση με εκείνους που συνέχισαν το κάπνισμα. Οι ερευνητές δήλωσαν ότι δεν γνωρίζουν αν αυτό το όφελος θα διατηρηθεί, καθώς απαιτούνται περισσότερες έρευνες για τις μακροπρόθεσμες συνέπειες του ατμίσματος.

"Δοκιμές απέδειξαν πως οι καπνιστές που μεταβαίνουν στο άτμισμα ενισχύουν ταχύτατα την καρδιακή τους υγεία"

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 10:45

Οι μακροχρόνιοι καπνιστές που έκαναν τη μετάβαση από τα τσιγάρα καπνού σε ηλεκτρονικά τσιγάρα ατμού, λαμβάνοντας μέρος σε μια μεγάλη τυχαιοποιημένη δοκιμή ελέγχου, σημείωσαν σημαντική βελτίωση στους δείκτες της καρδιακής υγείας μετά από μόλις ένα μήνα, σύμφωνα με όσα είπαν οι ερευνητές την Παρασκευή. Στα αποτελέσματα των ερευνών που διατίθενται να ελεγχθούν  εξονυχιστικά από εμπειρογνώμονες στον τομέα της υγείας παγκοσμίως, οι Βρετανοί επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι καπνιστές τσιγάρων, οι οποίοι μεταπήδησαν σε ατμιστικά προϊόντα που περιέχουν νικοτίνη, παρουσίασαν σημαντική αύξηση στην αγγειακή τους λειτουργία μια αλλαγή που θα μπορούσε να οδηγήσει σε σημαντικά μικρότερο κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου.

“Με τη μετάβαση από τα τσιγάρα στα ηλεκτρονικά τσιγάρα βρήκαμε μια μέση βελτίωση κατά 1,5% σε διάστημα μόλις ενός μηνός”, δήλωσε ο Jacob George, καθηγητής καρδιαγγειακής ιατρικής και θεραπειών στο Πανεπιστήμιο Dundee της Βρετανίας, σε μια ενημέρωση σχετικά με τη μελέτη.

"Χρεωκοπημένες Διοικήσεις Πολιτειών χρωστούν 5.2 δισεκατομμύρια δολάρια σε μεγάλες καπνοβιομηχανίες"

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 10:08

Η τελική αναμέτρηση αρχίζει σήμερα στην ακρόαση διαιτησίας. Οι διοικήσεις των πολιτειών στον αγώνα τους να κλείσουν χάσκοντα κενά στον προϋπολογισμό, διαμάχονται για να πάρουν  δισεκατομμύρια δολάρια από ένα διακανονισμό ορόσημο που έγινε για τον καπνό το 1998 από το οποίο υπολόγιζαν να βοηθήσουν τη χρηματοδότηση των πάντων, από το Medicaid (κρατικό πρόγραμμα περίθαλψης οικονομικά αδυνάτων) μέχρι προγράμματα φροντίδας ηλικιωμένων. Από το 2006, η R.J. Η Reynolds Tobacco Co., η Lorillard Inc., και περίπου άλλοι 40 κατασκευαστές τσιγάρων που υπέγραψαν το διακανονισμό, έχουν παρακρατήσει περίπου 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια από τις πολιτείες. Οι εταιρείες ισχυρίζονται ότι οι πολιτείες δεν κατάφεραν να επιβάλουν μια διάταξη που θα σταματούσε τις μικρές, ανταγωνιστικές εταιρείες τσιγάρων που δεν υπέγραψαν τη σύμβαση, να πουλάνε σε χαμηλότερες τιμές. Η διάταξη αυτή απαιτεί από τις πολιτείες να υποχρεώνουν τις καπνοβιομηχανίες που δεν υπάγονται στο διακανονισμό- όπως η National Tobacco Co., η Cheyenne International και η Smokin Joes - να καταβάλλουν μέρος των εσόδων τους σε λογαριασμούς μεσεγγύησης ως αντιστάθμιση έναντι μελλοντικών δικαστικών αγωγών και να ευθυγραμμίζουν τις συνθήκες ανταγωνισμού με τις εταιρείες που υπέγραψαν τον διακανονισμό.

Βρέθηκε ο «ένοχος» για τους θανάτους από άτμισμα στις ΗΠΑ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 12:07
Για πρώτη φορά, οι Αμερικανοί είναι σε θέση να πουν με αρκετή βεβαιότητα πλέον πού οφείλονται οι θάνατοι από άτμισμα. Οι έλεγχοι σε βιολογικά δείγματα βρήκαν την ουσία οξική βιταμίνη Ε (vitamin E acetate), η οποία φαίνεται να συνδέεται με τη χρήση καναβιδελαίου σε μη εγκεκριμένα υγρά αναπλήρωσης των ηλεκτρονικών τσιγάρων. Η ουσία αυτή περιέχεται σε συμπληρώματα διατροφής, αλλά ενώ δεν είναι επικίνδυνη όταν καταναλώνεται μέσω της τροφής, δεν υπάρχουν δεδομένα για τις επιπτώσεις της στο αναπνευστικό σύστημα, όταν αυτή εισπνέεται. Προηγούμενες έρευνες έχουν δείξει ότι μπορεί να παρεμβαίνει στην κανονική πνευμονική λειτουργία.
Τα σχετικά στοιχεία ανακοινώθηκαν την Παρασκευή από τους επιστήμονες των Centers for Disease Control (CDC) στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό τους δελτίο. Οι έλεγχοι έγιναν σε 29 δείγματα υγρών από τους πνεύμονες ασθενών και η οξική βιταμίνη Ε εντοπίστηκε σε όλα, ενώ δεν έχουν βρεθεί άλλες πιθανές τοξίνες. Ακόμη, σε 23 δείγματα υγρών ανιχνεύθηκε η τετραϋδροκανναβινόλη (THC), που είναι παράγωγο της κάνναβης. Το γεγονός αυτό ενισχύει προηγούμενες συστάσεις των αρχών προς τους καταναλωτές να μη χρησιμοποιούν υγρά αναπλήρωσης, που περιέχουν παράγωγα της κάνναβης και γενικότερα να μην προμηθεύονται υγρά από μη εγκεκριμένους διανομείς. Συνολικά, μέχρι σήμερα, έχουν καταγραφεί 2.051 κρούσματα αυτής της παράξενης ασθένειας σε 49 Πολιτείες και 39 θάνατοι. Η «επιδημία» δείχνει να έχει αναχαιτιστεί, αλλά σε ορισμένες Πολιτείες τα κρούσματα συνεχίζονται. Η έρευνα συνεχίζεται καθώς οι ειδικοί δεν αποκλείουν το πρόβλημα να οφείλεται σε παραπάνω από μία αιτίες.

CDC- Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων: Η σημαντική ανακάλυψη στην έρευνα για τις πνευμονοπάθειες καταδεικνύει πως ίσως οφείλονται στην οξική Βιταμίνη Ε και την THC,τετραυδροκανναβιδιόλη

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 11:28

CDC- Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων: Η σημαντική ανακάλυψη στην έρευνα για τις πνευμονοπάθειες καταδεικνύει πως ίσως οφείλονται στην οξική Βιταμίνη Ε και την THC- τετραυδροκανναβιδιόλη (παράγωγο μαριχουάνας)
Η οξική βιταμίνη Ε, σε συνδυασμό με την THC, προφανώς ευθύνονται για την έξαρση των κρουσμάτων σε εθνικό επίπεδο πνευμονοπάθειας που συνδέθηκε με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, γεγονός που οδήγησε σε δεκάδες θανάτους, σύμφωνα με τα στελέχη των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ.
Η Dr. Anne Schuchat, κύρια αναπληρώτρια διευθύντρια του CDC, δήλωσε ότι θα τη χαρακτήριζε ως σημαντική ανακάλυψη στην έρευνα του οργανισμού, αν και χρειάζονται περισσότερες δοκιμές.
“Αυτά τα νέα ευρήματα είναι σημαντικά,” είπε η Schuchat κατά τη διάρκεια ενημέρωσης Τύπου την Παρασκευή. “Έχουμε έναν ισχυρό ένοχο.”
Υπάρχει ακόμη πολύ δουλειά να γίνει και το CDC δήλωσε ότι συνεχίζει να εξετάζει ένα ευρύ φάσμα χημικών ουσιών.

Ο Οργανισμός Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας παίρνει θέση για τα κρούσματα πνευμονοπάθειας στις ΗΠΑ.

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019 10:50

Τους τελευταίους μήνες, ο τύπος, έντυπος και μη σε όλο τον κόσμο, έχει προειδοποιήσει για ένα ξέσπασμα σοβαρής ασθένειας των πνευμόνων στις ΗΠΑ, που λέγεται ότι συνδέεται με το άτμισμα. Μέχρι τώρα έχουν αναφερθεί 1.604 περιπτώσεις στο Κέντρο Ελέγχου Νόσων (CDC) από 49 πολιτείες των ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων 34 θανάτους.

Το άτμισμα βοηθά τους καπνιστές του Ηνωμένου Βασιλείου να διακόψουν το κάπνισμα

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 09:33

Οι πωλήσεις των καταστημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο παρέμειναν σταθερές παρά την εξάπλωση κακών ειδήσεων από τις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με το The Convenience Store (περιοδικό και ιστοσελίδα για καταστήματα λιανικής). Οι πωλήσεις αυξάνονται στο 37% σε ετήσια βάση. Εν ακολουθία αυτών των καλών ειδήσεων έρχεται μια νέα έρευνα που λέει πως το άτμισμα βοηθά περίπου από 50.000 ως 70.000 ανθρώπους κάθε χρόνο να σταματήσουν το κάπνισμα.
Το  Convenience Store αναφέρει ότι ενώ “οι πωλητές της λιανικής λένε πως οι ήδη υπάρχοντες ατμιστές γενικώς φαίνονται αδιάφοροι για τους πηχυαίους τίτλους των ΗΠΑ… η ASH -Δράση για το Κάπνισμα και την Υγεία- ανησυχεί ότι αυτή η αρνητική κάλυψη των γεγονότων θα μπορούσε να αποτρέψει κάποιους καπνιστές που θα ήθελαν να διακόψουν δοκιμάζοντας το άτμισμα.”

%MCEPASTEBIN%

Δεν είναι όλα τα ατμιστικά προϊόντα ίδια: Επεξήγηση πάνω στα ηλεκτρονικά τσιγάρα και τα φυσίγγια THC

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 13:25

Άτμισμα THC; Dank Vapes; JUUL; Σας καλύπτουμε επί του θέματος.

Η καταμέτρηση των "ασθενών που σχετίζονται με το άτμισμα" στις ΗΠΑ έχει περάσει τους 1,000, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε ο CDC στις 3 Οκτωβρίου. Με τον αυξανόμενο αριθμό υποθέσεων, έχει προκύψει μια σειρά από ενδεχομένως πολύπλοκη ορολογία: πρωτοσέλιδα για ανθρώπους που προσπαθούν μανιωδώς να σταματήσουν την χρήση του Juul, ιστορίες απαγόρευσης των γεύσεων ηλεκτρονικών τσιγάρων σε επίπεδο πολιτείας και, πάνω απ’ όλα, την περίεργη φράση "Dank Vapes". Τι είναι όλα αυτά τα πράγματα και πώς είναι συνδεδεμένα - ή όχι - με τις ασθένειες που σχετίζονται με το άτμισμα;

Το Υπουργείο Υγείας του Καναδά Σκέφτεται Να Επιτρέψει σε Εταιρείες Ηλεκτρονικών Τσιγάρων Να Προωθήσουν τα Οφέλη της Μείωσης των Βλαβών

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 09:59

Δημοσίευση από τον HAPA - Οργανισμό για Εναλλακτικές Φαρμακευτικές μεθόδους στην Indiana

Η ομοσπονδιακή Κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να επιτρέψει στις εταιρείες ηλεκτρονικού τσιγάρου να προωθούν τα οφέλη για την υγεία που παρέχουν τα προϊόντα τους προς το κοινό, παρά τον αυξανόμενο αριθμό των νέων Καναδών που ατμίζουν και το ότι εγείρονται ερωτήματα για τους μακροπρόθεσμους κινδύνους.

Γιατί πεθαίνουν άνθρωποι από το άτμισμα στις ΗΠΑ και όχι στο Ηνωμένο Βασίλειο

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 09:37

Άρθρο στο VICE

Υπάρχει λόγος – στην πραγματικότητα, λόγοι- και κανείς από αυτούς δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικός για τους Αμερικάνους πολιτικούς.

Κάθε φορά που ο Matt Culley ταξιδεύει στην Αγγλία, αισθάνεται σαν να εισέρχεται στη ζώνη του λυκόφωτος.

Ο Culley, ένας πασίγνωστος υπέρμαχος του ατμίσματος στο YouTube στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπερέβαλλε τόσο πολύ περιγράφοντας το σκηνικό στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου συχνά παρευρίσκεται σε συνέδρια, ως ένα είδος “εναλλακτικής πραγματικότητας”.

Το παθητικό άτμισμα δεν παρουσιάζει ΚΑΝΕΝΑ κίνδυνο για το κοινό και η απαγόρευση στους εσωτερικούς χώρους το 2015 και 2019 είναι άσκοπη, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 09:18

Όπως έχει ήδη αποδείξει και το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας και ο γνωστός πνευμονολόγος Καθηγητής Παναγιώτης Μπεχράκης, γνωστός για την πολυετή του δράση ενάντια στο κάπνισμα, είναι πολύ μικρές οι επιπτώσεις από το παθητικό άτμισμα.

Ένοχο όσο και το συμβατικό, το θερμαινόμενο τσιγάρο

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 10:51

Το σημαντικό σημείο της έρευνας είναι ότι ο καπνός που απελευθερώνεται από αυτό το θερμαινόμενο τσιγάρο περιέχει 84% νικοτίνη, ποσότητα παραπλήσια αυτής που βρίσκεται στα παραδοσιακά τσιγάρα, αναφέρουν ερευνητές και συντάκτες της έρευνας Jama εσωτερικής ιατρικής.

Η μαριχουάνα στη μαύρη αγορά -και όχι το άτμισμα- ευθύνεται κατά κύριο λόγο για την έξαρση πνευμονοπάθειας

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 15:18

Δημοσίευση στη Chicago Sun Times

Παρόλο που τα αποδεικτικά στοιχεία κατέδειξαν πως οι πνευμονοπάθειες που σχετίζονταν με το άτμισμα στη συντριπτική πλειοψηφία τους εμπλεκόταν η χρήση κάνναβης, οι αρμόδιες αρχές έχουν προειδοποιήσει για κίνδυνο και από το άτμισμα ηλεκτρονικών τσιγάρων.

Οι εταιρείες ατμιστικών προϊόντων ανταπαντούν με εκστρατεία τύπου που ονομάζεται “Facts Not Fiction - Γεγονότα και όχι σενάρια Φαντασίας”

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 14:17

Άρθρο της Talking Retail

Οι εταιρείες ατμιστικών προϊόντων ανταπαντούν στην αρνητική δημοσιότητα που υπήρξε για την έξη στην Αμερική με μια εκστρατεία τύπου που σχεδιάστηκε για να καθησυχάσει τους καταναλωτές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ρουμανία και Βουλγαρία κατήγγειλαν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή το Υπουργείο Υγείας για αντικανονικότητα

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 09:52

Τις ενστάσεις που είχε θέσει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Προϊόντων Ατμίσματος από τον Φεβρουάριο δικαιώνει η απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG GROW – B2) για την ακυρότητα του άρθρου 96.

Κομισιόν: «Ανενεργός» ο νόμος Ξανθού - Πολάκη για τα καπνικά προϊόντα

Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 13:33

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απόφαση της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αναφέρεται ότι η μη τήρηση της διαδικασίας που ακολουθούν πάντοτε τα κράτη-μέλη της ΕΕ, καθιστά το άρθρο 96 «ανενεργό» και «μη εφαρμόσιμο».

Το άτμισμα σώζει ζωές, είτε αρέσει στους πολιτικούς είτε όχι

Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 09:38

Μεγαλώνοντας στο Μίσιγκαν, απέκτησα μια συνήθεια την οποία απέκτησαν πολλοί εργάτες της περιοχής: το κάπνισμα. Κατά τη διάρκεια των καλύτερων 20 χρόνων της ζωής μου, εισήγαγα καπνό στο σώμα μου, μετακινούμενος στο πανεπιστήμιο ή ενώ καθόμουν σε οποιοδήποτε μπαρ στο κέντρο της πόλης. 

Νέα μελέτη αποδεικνύει πως ούτε μια ασθένεια ατμίσματος βρέθηκε να συνδέεται με τα νόμιμα pod ηλεκτρονικών τσιγάρων

Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 12:56

Νέα μελέτη αποδεικνύει πως ούτε μια ασθένεια ατμίσματος  βρέθηκε να συνδέεται με τα νόμιμα pod ηλεκτρονικών τσιγάρων.
Εν μέσω ενός συνεχιζόμενου ηθικού πανικού για το άτμισμα, έρχεται άλλη μια μελέτη να επιβεβαιώσει πως δεν υπάρχει η παραμικρή σύνδεση μεταξύ οποιουδήποτε θανάτου που σχετίζεται με το άτμισμα ή προβλήματος των πνευμόνων και έστω ενός νόμιμου pod ηλεκτρονικού τσιγάρου. 
Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε με τη συμβολή πάνω από δώδεκα ιατρών από την κλινική Mayo στην New England Journal of Medicine διαπίστωσε ότι η εισπνοή “μιας ή περισσότερων ... τοξικών ουσιών” ήταν η αιτία για τις πνευμονικές βλάβες που παρατηρήθηκαν στις βιοψίες 17 ασθενών. Εβδομήντα ένα τοις εκατό των ασθενών ανέφεραν οι ίδιοι πως άτμιζαν έλαια μαριχουάνας ή κάνναβης, αλλά οι ερευνητές δε φάνηκε να κάνουν εξετάσεις ούρων ή τριχών για να δουν αν το υπόλοιπο 29% είχε κάνει το ίδιο.

Όσο πιο γρήγορα σταματήσετε το κάπνισμα, τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσετε να παρατηρείτε αλλαγές στο σώμα και την υγεία σας

Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 10:59

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ
Δεν είναι ποτέ αργά για να σταματήσετε το κάπνισμα, και πολλά
τα οφέλη για την υγεία θα παρουσιαστούν πιο γρήγορα από ότι νομίζετε.
Ορίστε τι μπορεί να συμβεί μετά το τελευταίο σας τσιγάρο.
20 λεπτά μετά
Ελέγξτε τον παλμό σας, ήδη αρχίζει να επιστρέφει σε φυσιολογικά επίπεδα.
8 ώρες μετά
Τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα επιστρέφουν στο κανονικό, καθώς τα επίπεδα μονοξειδίου του άνθρακα στο αίμα σας θα έχει πέσει στο μισό.
48 ώρες μετά
Το σώμα σας θα έχει αποβάλει όλο το μονοξείδιο του άνθρακα. Οι πνεύμονές σας θα αρχίσουν να καθαρίζονται τη βλέννα καθώς η αίσθηση της γεύσης και η μυρωδιά σας θα έχουν βελτιωθεί.
72 ώρες μετά
Αν παρατηρήσετε ότι αισθάνεστε την αναπνοή σας ευκολότερη, είναι επειδή οι βρογχικοί σωλήνες σας έχουν άρχισε να χαλαρώνουν. Επίσης, η ενέργειά σας θα αυξηθεί.
2-12 εβδομάδες μετά
Το αίμα θα διοχετεύεται στην καρδιά και τους μυς σας πολύ καλύτερα γιατί η κυκλοφορία σας θα έχει βελτιωθεί.
3-9 μήνες μετά
Οποιοσδήποτε βήχας, συριγμός ή αναπνευστικά προβλήματα θα βελτιωθούν καθώς αυξάνεται η πνευμονική σας λειτουργία έως και 10%
Σελίδα 1 από 15

Κατάστημα Νέου Ηρακλείου

Μαρίνου Αντύπα 88,
14121, Νέο Ηράκλειο Αττικής
Τηλ: 210 27 14 115

Δευτέρα & Τετάρτη 09:00 - 19:00

Τρίτη & Πέμπτη & Παρασκευή 09:00 - 21:00

Σάββατο 09:00 - 17:00

Κατάστημα Χαλανδρίου

Αγίας Παρασκευής 104,
15232, Χαλάνδρι Αττικής
Τηλ: 210 68 94 741

Δευτέρα & Τετάρτη 09:00 - 19:00

Τρίτη & Πέμπτη & Παρασκευή 09:00 - 21:00

Σάββατο 09:00 - 17:00

 

Log in

pop up logo

Τα πρϊόντα ατμίσματος σε αυτή την σελίδα απευθύνονται μόνο σε ενήλικους.

Είστε άνω των 18 ετών;

Είμαι άνω των 18