ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Με την αγορά ή την παραγγελία των προϊόντων μας, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους παρακάτω όρους και προυποθέσεις που καθορίζονται παρακάτω.

"REPLACE SMOKE" σημαίνει Αντικαθιστώ τον Καπνό.

"Προυποθέσεις" σημαίνει τους παρόντες όρους και τις προυποθέσεις αυτές.

"Προϊόντα" σημαίνει οποιαδήποτε αγαθά που αγοράζονται κάτω από αυτές τις συνθήκες.

"Πωλητής" είναι εκείνος που αποδέχεται την παραγγελία.

"Πελάτης" είναι το άτομο ή η εταιρία που τοποθετεί την παραγγελία.

"Προσωπικά Δεδομένα" εννοούνται οι πληροφορίες που παρέχονται από ΕΣΑΣ σε ΕΜΑΣ με μορφή υπηρεσίας. Σημαίνει όλες τις υπηρεσίες/ παραγγελία σας ή με άλλον τρόπο την αγορά κατω από αυτές.

Η ReplaceSmoke (Replace Smoke) είναι μια εταιρία εγγεγραμμένη στην Ελλάδα με έδρα που βρίσκεται στο Χαλάνδρι Αττικής, Αγίας Παρασκευής 104 και Ψαρρών 99 με Τ.Κ 15232. H Replacesmoke και το www.replacesmoke.com είναι εμπορικά και κατοχυρωμένα σήματα που ανήκουν στην εταιρία ΝΜΝ ΙΚΕ με ΑΦΜ 800786332, με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 140888201000. Το τηλέφωνο επικοινωνίας 210 6894780 και e-mail: info@replacesmoke.com.

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης της ιστοσελίδας μας https://www.replacesmoke.com (εφεξής η «Ιστοσελίδα»), οφείλει να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης που ακολουθούν, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει καμία χρήση τους και να αποχωρήσει. Ειδάλλως τεκμαίρεται ότι τους αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα στο σύνολό τους και παραχωρεί τη συγκατάθεση του. Οι κατωτέρω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας. Η Εταιρία μας δύναται οιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιεί τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις, οι δε χρήστες/επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν τη χρήση τεκμαίρεται ότι αποδέχονται ρητά και ανεπιφύλακτα τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις. Σε αντίθετη περίπτωση οφείλουν να απέχουν από την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας. H Εταιρία μας καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που εμφανίζονται κάθε φορά στην ιστοσελίδα της να είναι κατά το δυνατόν ακριβή και αληθή. Οτιδήποτε παρέχεται με τη μορφή διαφήμισης στους χρήστες/επισκέπτες μέσω της ιστοσελίδας μας δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση, ευθέως ή εμμέσως, παρότρυνση, συμβουλή ή προτροπή για τη διενέργεια οποιαδήποτε πράξεως αλλά εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια των χρηστών / επισκεπτών να αξιολογήσουν ότι τους παρέχεται και να ενεργήσουν βασιζόμενοι στην ιδιωτική τους βούληση, αποκλεισμένης οποιασδήποτε δικής μας ευθύνης.

Ο χρήστης/επισκέπτης που χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας υποχρεούται να το κάνει σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη σε τρίτους, στη λειτουργία της ιστοσελίδας ή σε πνευματικά δικαιώματα τρίτων.

1. Δικαιώματα και Υποχρεώσεις

1.1 Αναλαμβάνετε:

1.1.1 Να καταβάλετε το οφειλούμενο ποσό της αγοράς σας εγκαίρως.

1.1.2 Τα προσωπικά σας στοιχεία να είναι αληθή, έγκυρα και πλήρη. Να μην υποδύεστε άλλο πρόσωπο / οντότητα ή να χρησιμοποιήσετε ψεύτικο όνομα.

1.1.3 Σε περίπτωση αλλαγής των προσωπικών σας πληροφοριών, ειδοποιήστε μας αμέσως χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας.

1.1.4 Η εταιρία ΝΜΝ ΙΚΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει την τιμή/ περιεχόμενο ή να αποσύρει προσωρινά / μόνιμα ένα προϊόν ή υπηρεσία (π.χ μεταφορικά) που είναι διαθέσιμη.

2. Παραγγελίες

2.1 Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες μόνο σε άτομα ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ. Απαγορεύεται αυστηρά η πώληση σε ανήλικους και άτομα που δεν έχουν την απόλυτη κρίση για να ολοκληρώσουν την αγορά.

2.2 Για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας είναι απαραίτητα τα παρακάτω στοιχεία: πλήρες ονοματεπώνυμο, αριθμός τηλεφώνου και διεύθυνση. Συμπληρώστε τα στοιχεία πληρωμής και άλλες απαιτούμενες πληροφορίες.

3. Τιμή και Πληρωμή

3.1 Η τιμή των προϊόντων ή των υπηρεσιών (π.χ μεταφορικά) θα πρέπει να είναι η τιμή που σας έχουμε ενημερώσει πριν από την αποδοχή της παραγγελίας σας. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά ο τρόπος παραγγελίας.

3.2 Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε μέθοδο πληρωμής επιθυμείτε.

Τρόποι πληρωμής:

  • Αντικαταβολή: Η πληρωμή με αντικαταβολή είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος. Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον courier που θα σας παραδώσει τα εμπορεύματα στο σπίτι σας. Επιπλέον χρέωση 2.00 ανεξαρτήτως ποσού.

  • Κατάθεση σε τράπεζα στους παρακάτω λογαριασμούς: Εφόσον επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τράπεζα τότε θα σας στείλουμε με email τον αριθμό για την κατάθεσή σας. Καμία επιπλέον χρέωση. Πρέπει να μας στείλετε το καταθετήριο ή να μας ενημερώσετε σε ποιά τράπεζα κάνατε την κατάθεση. Για να προχωρήσει η παραγγελία σας πρέπει να εμφανιστούν τα χρήματα στο λογαριασμό μας. Τυχόν έξοδα εμβάσματος βαρύνουν τον πελάτη, θα πρέπει το ποσό να συμφωνεί ακριβώς με το ποσό της παραγγελίας σας.

ALPHA BANK: IBAN GR1101401390139002002015724

PIRAEUS BANK: IBAN GR7801727040005704084938098

VIVA WALLET: IBAN GR2670100000000319847525398

  • Πιστωτική Κάρτα: Αν θέλετε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα, η πληρωμή γίνεται μέσω της απόλυτα ασφαλούς υπηρεσίας της Viva. Καμία επιπλέον χρέωση. Δεχόμαστε μόνο Visa & Mastercard.

  • Πληρωμή με Viva Wallet: Αν έχετε λογαριασμό Viva Wallet μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα ώστε να πληρώσετε την παραγγελία σας άμεσα χωρίς αναμονή επιβεβαίωσης κατάθεσης.

Εφόσον επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τράπεζα τότε θα σας στείλουμε με email τον αριθμό για την κατάθεσή σας. Καμία επιπλέον χρέωση. Πρέπει να μας στείλετε το καταθετήριο ή να μας ενημερώσετε σε ποια τράπεζα κάνατε την κατάθεση. Για να προχωρήσει η παραγγελία σας πρέπει να εμφανιστούν τα χρήματα στο λογαριασμό μας. Τυχόν έξοδα εμβάσματος βαρύνουν τον πελάτη, θα πρέπει το ποσό να συμφωνεί ακριβώς με το ποσό της παραγγελίας σας.

4. Τρόποι αποστολής

4.1 Αποστολή με Courier: Όλες οι αποστολές εμπορευμάτων από την εταιρία μας γίνονται με την courier και παραδίδονται στην πόρτα σας το αργότερο εντός 2 εργάσιμων ημερών. H υπηρεσία Δωρεάν Μεταφορικά σε όλες τις παραγγελίες λιανικής προϋποθέτει ελάχιστο ποσό παραγγελίας τα 10€.

4.2 Παραλαβή από Κατάστημα Replace Smoke: Κάντε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά από το www.replacesmoke.com και παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα του Ν. Ηρακλείου ή το κατάστημα του Χαλανδρίου. Στην παραλαβή από το κατάστημα ΔΕΝ επιβαρύνεστε με τυχόν έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής.

5. Ακύρωση, Επιστροφές και εγγύηση

5.1 Δεν δεχόμαστε επιστροφές για προϊόντα που ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες:

Όλα τα υγρά (υγρά αναπλήρωσης, αρώματα, βάσεις κλπ.)

Επιστόμια / Drip tips

Ατμοποιητές και tank που έχουν γεμιστεί με υγρό αναπλήρωσης. Για τα υπόλοιπα προϊόντα ανάλογα με τις κατηγορίες που ανήκουν ισχύει εγγύηση ελαττωματικού κατά την παραλαβή (DOA – Dead On Arrival) και επιπλέον:

Εγγυήσεις XTAR

- Δωρεάν αντικατάσταση σε 15 ημέρες. Θα αντικαταστήσουμε το προϊόν μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αγοράς σε περίπτωση εργοστασιακού προβλήματος, με το ίδιο μοντέλο που έχετε αγοράσει. Εάν το μοντέλο έχει διακοπεί θα παραλάβετε ένα προϊόν παρόμοιο ή νεότερης έκδοσης.

- 24 ή 12 μήνες δωρεάν επισκευή. Προσφέρεται δωρεάν επισκευή για διάστημα 24 ή 12 μηνών ανάλογα, από την ημερομηνία αγοράς, σε περίπτωση που παρουσιαστούν προβλήματα λειτουργίας μετά από κανονική χρήση. Εφόσον το προϊόν δε μπορεί να επισκευαστεί τοπικά τότε αποστέλλεται από εμάς στο εργοστάσιο (Κίνα) για επισκευή. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει χρονική αναμονή από 45 έως και 90 ημέρες.

- Εγγύηση περιορισμένης διάρκειας. Σε περίπτωση που παρουσιαστούν προβλήματα μετά από τα ανάλογα καθορισμένα χρονικά όρια εγγύησης κάθε προϊόντος, τότε ενημερώνεστε για το κόστος των ανταλλακτικών και χρεώνεστε ανάλογα.

Σε όλες τις περιπτώσεις τα μεταφορικά έξοδα αποστολής προς την εταιρεία μας βαρύνουν τον πελάτη και - σε περίπτωση εκτός εγγύησης - τα πιθανά μεταφορικά έξοδα προς και από την Κίνα.

Η εγγύηση δεν ισχύει σε περίπτωση όχι σωστής χρήσης, άσκησης βίας, πτώσης, αποσυναρμολόγησης, υγρασίας, κ.ά.

Η εγγύηση για τα set των φακών περιορίζεται μόνο στους φακούς και όχι στα παρελκόμενα αγαθά.

Η εγγύηση ισχύει με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς, το κουτί της συσκευασίας ή την κάρτα όπου αναγράφεται ο σειριακός αριθμός του προϊόντος.

Συγκεντρωτικός Πίνακας εγγυήσεων προϊόντων Xtar

Εγγυήσεις Άλλων

Μπαταρίες επαναφορτιζόμενες σε εξωτερικό φορτιστή, εγγύηση ελαττωματικού κατά την παραλαβή (DOA – Dead On Arrival).

Ηλεκτρονικά MOD – συσκευές μεταβλητής/σταθερής τάσης, εγγύηση 90 ημερών. Η εγγύηση δεν καλύπτει σπάσιμο, υγρασία, σπειρώματα και κινητά μέρη (κουμπί).

Μηχανικά MOD, εγγύηση ελαττωματικού κατά την παραλαβή (DOA – Dead On Arrival).

Ατμοποιητές, ανταλλακτικές αντιστάσεις και tank που δεν έχουν γεμιστεί με υγρό αναπλήρωσης, εγγύηση ελαττωματικού κατά την παραλαβή (DOA – Dead On Arrival).

Φορτιστής eGo-USB και φορτιστής αυτοκινήτου, εγγύηση ελαττωματικού κατά την παραλαβή (DOA – Dead On Arrival).

Φορτιστής τοίχου (220Volts - to - USB), καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 30 ημερών. Η εγγύηση δεν καλύπτει σπάσιμο και υγρασία.

Η εγγύηση δεν ισχύει στις εξής περιπτώσεις:

Ο πελάτης δεν έχει στην κατοχή του την απόδειξη αγοράς και την συσκευασία του προϊόντος.

Όταν η βλάβη έχει προκληθεί από κακή χρήση ή λανθασμένη επισκευή από τον πελάτη.

Όταν η βλάβη έχει προκληθεί από πτώση της συσκευής.

Όταν η βλάβη έχει προκληθεί από χρήση της συσκευής εκτός των επιτρεπόμενων θερμοκρασιών λειτουργίας (βλ. Προφυλάξεις στις οδηγίες χρήσης).

Όταν η βλάβη έχει προκληθεί από λάθος καθαρισμό με νερό ή άλλο καθαριστικό υγρό.

Όταν η βλάβη προέρχεται από τη χρήση μη συμβατών εξαρτημάτων/ανταλλακτικών

Περιπτώσεις μείωσης της απόδοσης των ενσωματωμένων επαναφορτιζόμενων μπαταριών, η οποία είναι φυσιολογική με το πέρασμα του χρόνου, και εξαρτάται από τον τρόπο/συνήθειες επαναφόρτισής τους.

H NMN IKE (www.replacesmoke.com) διατηρεί το δικαίωμα της τελικής απόφασης για κάθε αίτηση εγγύησης.

Για επιστροφές προϊόντων εντός εγγύησης ακολουθείται η παραπάνω διαδικασία επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων.

6. Aκύρωση Παραγγελίας

6.1 Ακύρωση ή αλλαγή παραγγελίας (προσθήκη ή αφαίρεση προϊόντων) γίνεται δεκτή μόνο για όσο διάστημα δεν έχει ακόμα εκτελεστεί (δηλαδή δεν έχει εκδοθεί δελτίο αποστολής ή απόδειξη το οποίο αποστέλλεται και ηλεκτρονικά) και δεν έχει παραδοθεί στην μεταφορική εταιρία.

6.2 Έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας, είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) αν δεν σας έχει έρθει η αυτόματη ειδοποίηση από την μεταφορική εταιρία, είτε τηλεφωνικά. Διαφορετικά μπορείτε να επισκεφθείτε το λογαριασμό σας και να πατήστε "Εξέλιξη Παραγγελίας" και να ενημερωθείτε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία σας.

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους:

  • είτε μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στο ,

  • είτε τηλεφωνικά στο 210 68 94 780 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-17:00) όπου ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας

Μετά την ακύρωση της παραγγελίας η επιστροφή του ποσού γίνεται με τον ίδιο τρόπο που επιλέχθηκε η χρέωση από τον πελάτη εντός 48 ωρών. Ο Πελάτης θα χρεώνεται τα διαχειριστικά έξοδα των ακυρωθέντων επιβεβαιωμένων και απεσταλμένων παραγγελιών. Αν η παραγγελία σας έχει ήδη αποσταλεί και έχετε λάβει ηλεκτρονικά και το παραστατικό σας, πάλι μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας με την παραπάνω διαδικασία αλλά θα χρεωθείτε με τα έξοδα αποστολής και επιστροφής ακόμα και σε περίπτωση προσφοράς Δωρεάν Μεταφορικών. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει πρώτα να επιστρέψει η παραγγελία σε εμάς και αφού εκδοθούν τα απαραίτητα παραστατικά θα γίνει η επιστροφή του αντίστοιχου ποσού εντός 48 ωρών.

6.3 Η εταιρία δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν καθυστερήσεις από την μεταφορική εταιρία και δεν μπορεί να καταστεί υπεύθυνη για τέτοιο λόγο, ειδικά δε για λόγους ανωτέρας βίας όπως απαγορευτικά απόπλου, απεργίες, φυσικές καταστροφές, πανδημία, κλπ.

7. Παράπονα, Χειρισμός

7.1 Σε περίπτωση δυσαρέσκειας στην χρήση κάποιου προϊόντος/ υπηρεσίας μπορείτε να καλέσετε στα κεντρικά γραφεία της ΝΜΝ ΙΚΕ, 210 6894780. Η εταιρία θα ζητήσει τα απαραίτητα στοιχεία για την επιβεβαίωση των στοιχείων σας, ηλικία. Αν έχετε ψευδώς δηλώσει την ηλικία σας, θα πρέπει να θεωρηθείτε υπεύθυνος για όλες τις δαπάνες, έξοδα, απώλεια, πρόστιμο, ζημιά και άλλες κυρώσεις.

7.2 Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει για τη βία είτε αυτή είναι σωματική είτε λεκτική ή ηθική παρενόχληση στους εργαζομένους της Replacesmoke. Οι εργαζόμενοι προστατεύονται με όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες που θα εξασφαλίσουν την προστασία τους στον εργασιακό χώρο.

8. Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης

8.1 Η Εταιρία σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία από επισκέπτες της ιστοσελίδας μας ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή και τη χρήση της ιστοσελίδας σε εύλογη αδυναμία παροχής υπηρεσιών και προϊόντων που διατίθενται από αυτήν ή και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή και υπηρεσίες ή και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτής. Ωστόσο, προς διασφάλιση των συναλλαγών διαθέτει σύστημα Secure Shell Layer (SSL). Δεν ευθύνεται για παράνομη χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας από μη κάτοχο, συνιστά ευθύνη του Πελάτη η φύλαξη της πιστωτικής/χρεωστικής του κάρτας.

8.2 Η Εταιρία και οι συνεργάτες της καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία της ιστοσελίδας μας, χωρίς να εγγυώνται ότι οι λειτουργίες αυτής ή των διακομιστών της, θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα, απαλλαγμένες από ιούς ή άλλα παρόμοια στοιχεία.

9. Δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας

9.1 Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων, όπως και η πνευματική ιδιοκτησία του λογισμικού η οποία ανήκει στην εταιρία που έχει κατασκευάσει την ιστοσελίδα) όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων και γενικά όλων των αρχείων αυτού της ιστοσελίδας, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών και προϊόντων της Εταιρίας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς, όλα τα ως άνω αναφερόμενα, σας παρέχονται μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση, υπό τον όρο ότι θα διατηρείτε όλες τις σημειώσεις που αφορούν στο δικαίωμα του δημιουργού και στα άλλα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, οι οποίες περιέχονται στο αυθεντικό υλικό, σε όλα τα αντίγραφα αυτού του υλικού και δεν επιτρέπεται η τροποποίηση του υλικού της ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο ή η αναπαραγωγή ή δημόσια έκθεσή του, ή η εκτέλεση ή η «φόρτωση» ή η διανομή ή οποιαδήποτε χρήση του, για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς.

9.2 Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό Η/Υ (ηλεκτρονικό υπολογιστή) για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής του από την παρούσα ιστοσελίδα και χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

10. Newsletters - Ενημερωτικά Δελτία

Τα newsletters τα οποία, ο επισκέπτης/χρήστης των υπηρεσιών της ιστοσελίδας, λαμβάνει με την εγγραφή του στις λίστες παραληπτών (mailing lists) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρίας και ως εκ τούτου προστατεύονται από της σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων.

10.1 Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα μη εγγραφής κάποιου προσώπου στις λίστες παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές.

10.2 Η Εταιρία μπορεί να διατηρεί αρχείο με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των παραληπτών για την αποστολή και άλλων μηνυμάτων ενημερωτικού ή οικονομικού χαρακτήρα πέρα από τα Newsletters εκτός αν ο παραλήπτης δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο. Η χρήση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του Πελάτη για θέματα που αφορούν τυχόν παραγγελίες του δεν συνιστούν ενημερωτικά δελτία κατά την έννοια του παρόντος.

11. "Δεσμοί" (links) προς άλλα sites

Ο διαδικτυακός μας τόπος περιέχει παραπομπές μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών banners σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων, των οποίων τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών τους, η Επιχείρησή μας δεν ελέγχει και δεν ευθύνεται. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη / χρήση τους, οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στους αντίστοιχους διαδικτυακούς τόπους και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Η Επιχείρησή μας σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

12. Ενημέρωση για τα Cookies

Το cookie είναι ένα μικρό ηλεκτρονικό αρχείο, συνήθως αποτελούμενο από γράμματα και αριθμούς, το οποίο αποστέλλεται από μια διαδικτυακή τοποθεσία και αποθηκεύεται στην ηλεκτρονική συσκευή του χρήστη, επιτρέποντας την ταυτοποίηση της συγκεκριμένης συσκευής. Τα Cookies παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εν γένει λειτουργία του διαδικτύου καθώς συμβάλουν στην βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης του χρήστη στο Διαδίκτυο. Στo www.replacesmoke.com χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας όπως επίσης για να διατηρούνται πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και αποθηκεύουν τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα.

Σημείωση: Τα προϊόντα μας παραδίδονται σύμφωνα με την νόμιμη συσκευασία τους και περιλαμβάνουν οδηγίες χρήσεως, όπως προβλέπεται από την κείμενη Ελληνική νομοθεσία. Οποιαδήποτε διάθεση ή πώληση με παραποίηση στοιχείων ή συσκευασίας ή αφαίρεσης συσκευασίας διώκεται ποινικά από τις ελεγκτικές αρχές και από την εταιρία μας αντιστοίχως. Η εταιρία μας συντηρεί αρχείο ιχνηλασιμότητας προϊόντων και πελατών για κάθε νόμιμη χρήση. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για συν-επώνυμα προϊόντα που δεν έχουν διατεθεί από την εταιρία μας.