Share the story

 

 

 

 

 

 

 

Αξιοπιστία e-shop για ηλεκτρονικό τσιγάρο

Yπάρχουν πολλά αξιόλογα και αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα “e-shop” για αγορά ηλεκτρονικού τσιγάρου, όμως υπάρχουν και καταστήματα που χρησιμοποιούν αθέμιτες εμπορικές παραπλανητικές πρακτικές. Πριν την ολοκλήρωση των αγορών σας βεβαιωθείτε για την μακρόχρονη λειτουργία του καταστήματος ή και την ύπαρξη φυσικής έδρας τους. Ένα αξιόπιστο e-shop αναφέρει όλες τις βασικές πληροφορίες της εταιρίας αλλά και τα απαραίτητα στοιχεία επικοικωνίας (ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση email, τηλέφωνο επικοινωνίας). Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και η Google μπορούν να σας βοηθήσουν να διαβάσετε τυχόν σχόλια, κριτικές ή συστάσεις άλλων καταναλωτών που έχουν συναλλαγεί με το e-shop. Ένα αξιόπιστο e-shop για ηλεκτρονικό τσιγάρο σας παρέχει πάντοτε ασφαλή σύνδεση (Secure Sockets Layer) για την μετάδοση ευαίσθητων δεδομένων όπως τα στοιχεία της πιστωτικής-χρεωστικής σας κάρτας.Αγορά ηλεκτρονικού τσιγάρου

 

 

Ποιες είναι οι τιμές για ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Υπάρχουν μύθοι και αλήθειες για το εάν το άτμισμα είναι πιο ακριβό ή φθηνό από το κάπνισμα τσιγάρου. Η αλήθεια είναι πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι 30% πιο προσιτό για την τσέπη του καπνιστή. Οι τιμές των ηλεκτρονικών τσιγάρων κυμαίνονται από 20 έως 100 ευρώ και εξαρτώνται απόλυτα από την ποιότητα των υλικών, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον κατασκευαστή τους. Ένας νέος ατμιστής μπορεί να ξεκινήσει με ένα starter kit που κοστίζει από 20 έως 60 ευρώ. Σε περίπτωση που ο ατμιστής δεν είναι σίγουρος ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να τον βοηθήσει να κόψει το κάπνισμα, μπορεί να επιλέξει μία συσκευή μίας χρήσης με 4.97 έως 5.90 ευρώ. Οι πιο έμπειροι ατμιστές συνήθως αναβαθμίζουν την πρώτη τους συσκευή (starter kit) με mod που τους προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία και παραγωγή ατμού. Η αγορά ενός mod με ατμοποιητή θα κοστίσει από 40 έως 80 ευρώ εάν διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία. Σε περίπτωση που το mod λειτουργεί με αποσπώμενη μπαταρία υπολογίστε και μία μπαταρία και έναν φορτιστή που θα κοστίσουν από 15 έως 30 ευρώ.

logic ηλεκτρονικό τσιγαρο τιμή

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο logic είναι μία συσκευή που απευθύνεται σε νέους ατμιστές αλλά και παλιούς που αναζητούν ευκολία στην καθημερινή τους ζωή. Η συσκευή είναι σε μέγεθος τσέπης και λειτουργεί με προγεμισμένες κάψουλες. Η τιμή της συσκευής είναι ιδιαίτερα προσιτή για όλους, καθώς κοστίζει μόνο 10 ευρώ έαν επιλέξετε το starter kit ή 55 ευρώ εάν επιλέξετε το Crystal Edition που είναι στολισμένο με μοναδικά γνήσια κρύσταλλα Swarovski.