Share the story

Οι περισσότεροι άνθρωποι χάνουν το νόημα του ατμίσματος επειδή δεν γνωρίζουν κάποιες πολύ σημαντικές πληροφορίες. Με αφορμή αυτό η "VAEP" (Vaping Advocacy and Education Project) ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός στον Καναδά, δημιούργησε ένα βίντεο για να βοηθήσει τους ανθρώπους να μάθουν την αλήθεια για το άτμισμα.

 

Η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην βελτίωση της υγείας του καπνιστή αλλά και την οριστική απαλλαγή του από την βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος. Ας δούμε πρώτα μια προσέγγιση της δημόσιας υγείας για τη μείωση των συνεπειών των επικίνδυνων συμπεριφορών.

 

 

 

 

ΖΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Έρευνα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο 1Οι ζώνες ασφαλείας μειώνουν τον κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού κατά περίπου 50%. Ο κίνδυνος που απομένει όταν φοράτε την ζώνη σας είναι 50%.Έρευνα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο 4

 

 ΚΡΑΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Τα κράνη ποδηλάτου μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμού στο κεφάλι κατά 69%. Ο κίνδυνος που απομένει όταν φοράτε κράνος ποδηλάτου είναι 31%. 

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ

Σε μελέτη που έγινε, ειδικοί έκαναν σύγκριση 12 διαφορετικών πηγών νικοτίνης συμπεριλαμβανομένων των τσιγάρων, του καπνού μάσησης και του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Ο καπνός των τσιγάρων είναι η πιο επιβλαβής πηγή νικοτίνης για αυτό και δόθηκε η αξία του 100%. Ο ατμός του ηλεκτρονικού τσιγάρου μειώνει τον κίνδυνο βλάβης κατά 95%.

Ο κίνδυνος ατμίσματος είναι ΜΟΝΟ 5% συγκριτικά με το κάπνισμα.

Κάπνισμα VS Ηλεκτρονικό τσιγάρο 1

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο KIWI και υγρό αναπλήρωσης LIQUA 4S Hybrid