Share the story

Η περίφημη ελληνική εταιρία υγρών αναπλήρωσης After-8 παρουσιάζει επτά νέες καπνικές γεύσεις με υπέροχους συνδυασμούς γλυκών και φρούτων. Βασισμένη σε εκλεκτά αρώματα άριστης ποιότητας ενσωματώνει μοναδικές αποχρώσεις καπνού που προσφέρουν εξαιρετική γεύση για την καθημερινή σας απόλαυση.

Με σεβασμό στο ατμιστικό κοινό και με αέναη επένδυση στη διασφάλιση ποιότητας η After-8 προσφέρει για ακόμα μια φορά τα καλύτερα αρώματα. Πλαισιώνεται από γεύσεις που προέρχονται από γνωστές ποικιλίες καπνού, όπως Virginia, Burley και Black Cavendish που συνδυάζονται στην απόλυτη ισορροπία με εκλεκτά φρούτα και γλυκά.

Αν είστε λάτρεις των premium καπνικών γεύσεων, τότε ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις που ακολουθούν!

House Blend: ‘’Μια πολύπλοκη σχέση’’ που παντρεύει το καπνικό, το γλυκό & το φρουτένιο σε μια εθιστική συνταγή.

Apple Queen: Ξηρός καπνός ποτισμένος με πούλπα ώριμων κόκκινων μήλων. Ένας πολύ αγαπημένος συνδυασμός με την υπογραφή της After-8.

Karma: Εμπλουτίσαμε την καπνική μας βάση με σοκολάτα, καρύδα και φρεσκοψημένη ζύμη με κανέλα. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει! 

Pipe: Τρεις ποικιλίες καπνού: Black Cavendish, Burley, Virginia. Νότες αρωματικής βανίλιας.  Αποτέλεσμα: Μια αληθινή απόλαυση για τον ουρανίσκο σας!

Kentucky Blend: Δυο κλασσικές ποικιλίες Αμερικάνικων καπνών συνδυασμένες με κρέμα καραμέλας, φουντουκιού και τραγανού μήλου. Θα γίνει η καθημερινή σας απόλαυση!

Terra: Δυνατό και έντονο προφίλ. Ποικιλία ωριμασμένων καπνών, συνδυασμένη με καραμέλα βουτύρου. Μόνο για τολμηρούς!

xXx: Η ‘’πικάντικη’’ καπνική μας πρόταση. Αρωματικός καπνός, καραμέλα, γλυκάνισος.

After 8 flavor shots