Share the story

Οι Βρετανοί υπέρμαχοι του ηλεκτρονικού τσιγάρου και βουλευτές συγκεντρώνονται για να πολεμήσουν το παγκόσμιο σχέδιο απαγόρευσης του ατμίσματος από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ...

Το ατμιστικό συλλαλητήριο στην πλατεία του Κοινοβουλίου, που διοργανώθηκε από την εκστρατεία “Στηρίξτε το Άτμισμα Σώστε Ζωές” πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα και είδαμε τους Βρετανούς πολιτικούς να σταματούν για να μάθουν περισσότερα για τα οφέλη του ατμίσματος.

Οι υποστηρικτές της ατμίσματος, οι ατμιστές και ο John Dunne από τη Βρετανική Ένωση Βιομηχανίας Ατμίσματος [UKVIA] ενώθηκαν με τον βουλευτή Mark Pawsey, ο οποίος έδωσε μια έντονη ομιλία στο πλήθος.

Ο Mark είναι ο σημερινός πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας All Party Parliamentary Group for Vaping [APPG] και είναι ένας από τους κορυφαίους υπέρμαχους του ατμίσματος από τους Βρετανούς βουλευτές που θα μπορούσατε να βρείτε.

Υπό την εξαιρετική του διαχείριση, η έκθεση Beyond TPD έθεσε το σχέδιο για τους μελλοντικούς κανονισμούς για το άτμισμα εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το ατμιστικό συλλαλητήριο στην πλατεία του Κοινοβουλίου διοργανώθηκε από τον κορυφαίο υποστηρικτή του ατμίσματος στην Βρετανία, Mark Oates και προοριζόταν να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον και όλους τους βουλευτές, ότι το άτμισμα σώζει πράγματι ζωές.

Παρά το γεγονός ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υποχώρησε από τον προτεινόμενο ολικό πόλεμο στο άτμισμα στη συνεδρίαση του COP9 τον Νοέμβριο, η απειλή εξακολουθεί να είναι πολύ ζωντανή.

Αντί να τεθεί στην ημερήσια διάταξη για συζήτηση μια παγκόσμια απαγόρευση του ατμίσματος, θα σημειωθεί και θα καθυστερήσει μέχρι το COP10 σε 2 χρόνια.

Παρ 'όλα αυτά, η καμπάνια “Στηρίξτε το Άτμισμα Σώστε Ζωές” δεν αναπαύεται στις δάφνες της και θα ενωθεί με μια ομάδα πολιτικών και ομάδων υπεράσπισης από το Ηνωμένο Βασίλειο για να βεβαιωθούν ότι οι εκπρόσωποι του COP9 γνωρίζουν ότι το Ηνωμένο Βασίλειο είναι απίθανο να υποστηρίξει οποιοδήποτε παγκόσμιο σχέδιο απαγόρευσης του ατμίσματος.

Όχι μόνο αυτό, ελπίζει ότι η ομάδα υπεράσπισης θα έχει την ευκαιρία να δείξει στον κόσμο ότι το άτμισμα είναι περισσότερο από 95% ασφαλέστερο σε σχέση με το κάπνισμα και μια τεράστια ώθηση στη δημόσια υγεία μιας χώρας, σώζοντας εκατομμύρια αν όχι δισεκατομμύρια ζωές.

Ατμιστικό συλλαλητήριο στην πλατεία του Κοινοβουλίου - Οι ατμιστές καλούνται να γράψουν στους βουλευτές τους

Ο Mark Oates είπε ότι ήταν ευχαριστημένος με την προσέλευση και την ανταπόκριση λέγοντάς μου:

Ήταν υπέροχο να συγκεντρωθούμε στο Κοινοβούλιο με συναδέλφους μας από όλη τη χώρα και να καλέσουμε το Boris να Στηρίξει το Άτμισμα στο COP9.

Είμαστε πολύ τυχεροί στο Ηνωμένο Βασίλειο που η κυβέρνηση και πολλά από τα θεσμικά μας όργανα υποστηρίζουν το άτμισμα, ωστόσο είναι σημαντικό η κυβέρνησή μας να υποστηρίξει τις πολιτικές μας στη σύνοδο πλαίσιο για τον έλεγχο του καπνού, των συμβαλλομένων μερών του Συμβουλίου τον Νοέμβριο.

Άλλες χώρες και ο ΠΟΥ δεν κοιτούν ευνοϊκά το άτμισμα και ζητούν φορολογία και απαγορεύσεις στα αρώματα, και ως υπογράφοντες στη σύμβαση αυτό θα μπορούσε να έχει μακροπρόθεσμη επίδραση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Άλλωστε, χώρες σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να ακολουθούν το παράδειγμά μας και η Βρετανία θα πρέπει να τους το λέει.

Ο βουλευτής Mark Pawsey, πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας All Party Parliamentary Group for Vaping ήρθε.

Μας μίλησε για την έκθεση COP9 που έκανε η APPG, η οποία καλεί επίσης την κυβέρνηση να υπερασπιστεί το άτμισμα στη διεθνή συνάντηση τον Νοέμβριο.

Ήταν πρόθυμος να μας πει πόσο σημαντικό ήταν για τους ατμιστές να γράφουν στον βουλευτή για να τους πουν πώς τους βοήθησε το άτμισμα, κάτι που είναι υπέροχο, γιατί αυτό ακριβώς μπορείτε να κάνετε στον ιστότοπο “Στηρίξτε το Άτμισμα Σώστε Ζωές”.

Ο Mark, ο οποίος είναι επίσης ο ιδρυτής της ομάδας υπεράσπισης του ατμίσματος WE Vape, ήθελε επίσης να διευκρινίσει ότι, τόσο το τελευταίο όσο και οι καμπάνιες “Στηρίξτε το Άτμισμα Σώστε Ζωές”, δεν είχαν καμία σχέση με άλλους αμφίβολους ιστότοπους που ισχυρίζονται ότι παλεύουν για να σώσουν το άτμισμα.

Για την ιστορία, ο Mark είναι ένας από τους πιο εξέχοντες υποστηρικτές του ατμίσματος, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο επίσης και στον κόσμο.

Οποιοσδήποτε ιστότοπος ή καμπάνια με τα οποία σχετίζεται είναι 110% νόμιμα.

Παρακαλώ, λοιπόν, να συμμετάσχετε στον αγώνα για να σταματήσετε το σχέδιο μεγάλης απαγόρευσης του ΠΟΥ και να συμμετάσχετε στους χιλιάδες ατμιστές που ήδη αγωνίζονται για να κάνουν το Ηνωμένο Βασίλειο την ηγετική φωνή στο άτμισμα.

Δεν έχετε παρά να δείτε τι συμβαίνει στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή, τι έχει συμβεί στην Ινδία και σε άλλες χώρες όπου οι αδαείς κυβερνήσεις έχουν απαγορεύσει απλώς αυτό που όλοι γνωρίζουμε, ότι είναι ένα προϊόν που αλλάζει τη ζωή, είναι ευχάριστο και απολαυστικό.

Πηγή: https://www.ecigclick.co.uk/parliament-square-vape-rally/

 BANNER Halo BlackBlue Flavor Shots 20ml60ml inner