Share the story

Τη διάκριση Red Dot Award για τον πετυχημένο σχεδιασμό απέσπασε το ηλεκτρονικό τσιγάρο Airscream Bottle. Το «Red Dot Award: Product Design» είναι ένα βραβείο διεθνούς φήμης, το οποίο απευθύνεται σε προϊόντα που κυκλοφόρησαν τα τελευταία δυο χρόνια και παρουσιάζουν υπεροχή σε συνολικά εννέα τομείς. Μεταξύ αυτών είναι: η καινοτομία, η λειτουργικότητα, η εργονομία, η οικολογία, η ανθεκτικότητα και ο σχεδιασμός.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο Airscream bottle είναι μία αποτελεσματική συσκευή για την οριστική απομάκρυνσή σας από τη βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος.

Ελαφρύ, με κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό εφαρμόζει απόλυτα στο χέρι του ατμιστή.

Διαθέτει μοναδικό στυλ σε σχήμα μικρού μπουκαλιού με πρακτικό μέγεθος που σας επιτρέπει να το έχετε μαζί σας παντού.

Ο εργονομικός του σχεδιασμός κέρδισε τις εντυπώσεις και του έδωσε το βραβείο καλύτερου σχεδιασμού Red Dot Award (Product Design).

Είναι άριστα κατασκευασμένο από αλουμίνιο υψηλής αντοχής με ματ φινίρισμα και προστασία PCTG UV.

Το κέλυφος αλουμινίου είναι ανακυκλώσιμο και η αποσπώμενη αντίστασή του μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί για αρκετές χρήσεις για την μείωση των απορριμάτων.

Το Airscream bottle by AirsPops Replacement Tank αποτελείται από δύο μέρη, τον ατμοποιητή και την μπαταρία.

Η ενσωματωμένη μπαταρία του διαθέτει χωρητικότητα 1200mAh και γρήγορη φόρτιση μέσω θύρας TYPE-C.

Η απλή του λειτουργία σας επιτρέπει αυτόματη ενεργοποίηση μέσω εισπνοής και αυτόματη απενεργοποίηση κατά την ολοκλήρωση της, εξασφαλίζοντας ασφαλέστερη τη χρήση του.

Διαθέτει επίσης, λειτουργίες προστασίας για παιδιά με λειτουργία αυτόματου κλειδώματος.

Διαθέτει ρυθμιζόμενο σύστημα ροής αέρα που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την τζούρα σας από τσιγαρίσια Mouth To Lung έως πνευμονική Direct To Lung. O ατμοποιητής του ειναι επαναγεμιζόμενος και σας επιτρέπει να γεμίσετε έως 2ml υγρό αναπλήρωσης της δικής σας επιλογής.