Share the story

Ο όμιλος Ritchy με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι το διάσημo brand των premium υγρών αναπλήρωσης Liqua έχει βραβευτεί με το τρίτο συνεχόμενο βραβείο Superbrands το 2022 και ευχαριστεί όλους τους καταναλωτές της για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη στην ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων της.

Δήλωσε "Παραμένουμε αυστηροί στον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε και διανέμουμε τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, υγρά αναπλήρωσης και αξεσουάρ ατμίσματος. Οι βασικές μας γεύσεις καπνού και μη είναι διάσημες σε όλο τον κόσμο σε περισσότερες από 85 χώρες από το 2009 και δεσμευόμαστε να τηρούμε τα υψηλά μας πρότυπα σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή βιομηχανία ατμίσματος, όσον αφορά τους κανονισμούς προϊόντων, τη συμμόρφωση και τις πρακτικές μάρκετινγκ".

Το πρόγραμμα Superbrands είναι μια ανεξάρτητη παγκόσμια αρχή που αξιολογεί τα εμπορικά σήματα τα τελευταία 28 χρόνια. Ο τίτλος Superbrands απονέμεται στις καλύτερες μάρκες ετησίως σε 90 χώρες παγκοσμίως, βάσει ενιαίων κριτηρίων που επιλέγονται από μια ανεξάρτητη επιτροπή εμπειρογνωμόνων "Superbrands Brand Council" που αποτελείται από επαγγελματίες του κλάδου, της επικοινωνίας, του μάρκετινγκ, των μέσων ενημέρωσης και της έρευνας αγοράς.