Share the story

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να διασκορπιστεί η ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Κόβοντας το κάπνισμα με τη βοήθεια του ατμίσματος, ήδη προσφέραμε στην κοινωνία λιγότερους μελλοντικούς ασθενείς από τις συνδεδεμένες με το κάπνισμα νόσους. Προσφέραμε στην οικογένεια και τους φίλους μας λιγότερες στεναχώριες και άγχη απέχοντας από τη θανατηφόρο συνήθεια. Προσφέραμε στην πατρίδα μεσομακροπρόθεσμα εξοικονόμηση πόρων από ιατροφαρμακευτική περίθαλψη της οποίας (πρώτα ο Θεός) δε θα κάνουμε χρήση, εξαιτίας του καπνίσματος.

Είναι καιρός να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπάνω και να σκεφθούμε, όπως μας σκέφτηκαν οι φίλοι μας συστήνοντάς μας το άτμισμα για να κόψουμε το κάπνισμα, τους γύρω μας. Να δώσουμε λίγα λεπτά από τη ζωή μας προσφέροντας τις ανεκτίμητες φιάλες αίματος στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.

Είναι κάτι ανθρώπινο που σε μια απάνθρωπη εποχή, η κοινωνία μας το έχει απίστευτη ανάγκη. Και κάποιοι συνάνθρωποί μας το έχουν ως ζήτημα ζωής και θανάτου.

#εθελοντικήαιμοδοσία #δώσεαίμασώσεζωές #blooddonation #vapesaveslives #blooddonationsaveslives #vaping #ecig #vapersdonateblood #csr #socialsensitive #αλληλεγγύη #άκαπνος #αιμοδότης #εθελοντισμός #10λεπτάαπότοχρόνοσου