Share the story
Δημοσίευση στο Planet Of The Vapes

Το Derriford Hospital, ένα μεγάλο πανεπιστημιακό νοσοκομείο και μέλος της ένωσης νοσοκομείων του Plymouth υπό την αιγίδα του Εθνικού Συστήματος Υγείας, εξέδωσε τη νέα του πολιτική για το κάπνισμα. Οι διευθυντές του νοσοκομείου αποφάσισαν ότι δεν πρόκειται να συμπεριλάβουν το άτμισμα ως μέρος της απαγόρευσης του καπνίσματος και δηλώνουν πως οι συνετοί χρήστες είναι ευπρόσδεκτοι να συνεχίσουν να ατμίζουν εντός των εγκαταστάσεων. Το Derriford ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ήταν το πρώτο νοσοκομείο στο Ηνωμένο Βασίλειο που επωφελήθηκε από νέες, υψηλής τεχνολογίας καρδιοπνευμονικές μηχανές παράκαμψης μετά από μια ευρύτερη επένδυση ύψους 4 εκατομμυρίων λιρών στην καρδιοθωρακική χειρουργική σε 10 χρόνια. Μέσα σε 22 χρόνια, το Τμήμα Καρδιοθωρακικής Χειρουργικής στο Derriford έχει διενεργήσει επεμβάσεις σε 25.000 καρδιοπαθείς. Αυτή η προοδευτική μονάδα, η μεγαλύτερη στο Devon, είναι πεπεισμένη από τα επιχειρήματα του οργανισμού Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας ότι το άτμισμα είναι κατά 95% λιγότερο επιβλαβές από το κάπνισμα και προσφέρει μια προσέγγιση μειωμένης βλάβης στη χρήση νικοτίνης. Η πολιτική του νοσοκομείου για το κάπνισμα σημαίνει ότι απαγορεύεται η χρήση καπνού σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων, αλλά το συνετό άτμισμα είναι τώρα πλέον "ευπρόσδεκτο".
Untitled design 29
Ο καθηγητής John Newton, υπεύθυνος βελτίωσης της υγείας στον οργανισμό Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας, αποκρίθηκε στα νέα: “Δεν υπάρχει καμία κατάσταση κατά την οποία θα ήταν καλύτερο για την υγεία σας να συνεχίσετε το κάπνισμα από το να μεταβείτε πλήρως στο άτμισμα. Όσο πιο σύντομα σταματήσετε να καπνίζετε εντελώς, τόσο το καλύτερο. Είμαστε ενήμεροι για τους κινδύνους και το Ηνωμένο Βασίλειο λαμβάνει προσεκτικές προσεγγίσεις για να μεγιστοποιήσει τις ευκαιρίες που παρουσιάζουν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα στο να βοηθήσουν ακόμα περισσότερους καπνιστές να διακόψουν”.
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανταποκρίθηκαν θετικά στις ειδήσεις, προτρέποντας την ένωση Plymouth Trust να γράψει: “Ευχαριστούμε όλους όσους μοιράστηκαν τις σκέψεις τους σχετικά με το άτμισμα.” Εξήγησε πως θα δημιουργηθεί ένα οπτικό περίγραμμα γύρω από την περίμετρο των εγκαταστάσεων, με κάδους απόρριψης τσιγάρων και σήμανση που θα δείχνει από που ξεκινά η περιοχή όπου απαγορεύεται το κάπνισμα. Πρόκειται να διεξάγει μια διαφημιστική εκστρατεία για να προωθήσει το Trust, καθώς θα επιτρέπει το άτμισμα ως μέρος μιας στρατηγικής για τη μείωση του καπνίσματος.
ECigWizard
Με περηφάνια άνοιξε τις πόρτες της σε δυο νέους χώρους αυτό το Σαββατοκύριακο, τους πρώτους στο είδος τους που βρίσκονται και οι δυο μέσα σε νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας
Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να βοηθάμε τόσο το προσωπικό όσο και τους ασθενείς στο ταξίδι τους για την απαλλαγή από τον καπνό
ecigwiztweet 0
Τα νέα από το Derriford ακολουθούν το Sandwell και το West Birmingham NHS Trust, αναγνωρίζοντας το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει το άτμισμα στη μείωση των βλαβών που προέρχονται από τον καπνό και έδωσε στην EcigWizard την ευκαιρία να λειτουργεί καταστήματα σε δύο εγκαταστάσεις του ΕΣΥ καθώς επίσης επιτρέπει το άτμισμα στους χώρους των νοσοκομείων του.  Εκείνη την εποχή ο Joe Lucas, επικεφαλής της λιανικής πώλησης της Ecigwizard, δήλωσε: “Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς που ανακοινώνουμε το άνοιγμα των δύο καταστημάτων μας στο Sandwell και το City Hospital, υποστηρίζοντας το απαλλαγμένο από τον καπνό καθεστώς του Trust. Είμαστε πρόθυμοι να προσφέρουμε το άτμισμα ως εναλλακτική λύση στο κάπνισμα, ως μέσο για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να το ελαττώσουν ή να το διακόψουν. Το Sandwell και το West Birmingham NHS Trust επέλεξαν να συνεργαστούν με την Ecigwizard λόγω της προσοχής μας στη λεπτομέρεια για την ποιότητα και την ασφάλεια, από την εξέταση των υγρών αναπλήρωσης σε εργαστήριο κατασκευασμένο για αυτό το σκοπό και αποστειρωμένο χώρο.”
Μετά τη θετική κίνηση των Sandwell και West Birmingham, το νοσοκομείο Diana Princess of Wales στο Grimsby άρχισε να διαφημίζει τα οφέλη του ατμίσματος μέσα στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του για το κάπνισμα.