Share the story

Η ιστορία της Liqua ξεκινά το 2009, όταν ξεκίνησε να προσφέρει υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικά τσιγάρα και υγρά αναπλήρωσης ως εναλλακτικές λύσεις για το κάπνισμα σε ενήλικες καπνιστές. Από την ίδρυση της, έως τώρα προτεραιότητα της είναι η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων που διαθέτει στο δίκτυο της, σε παραπάνω από 85 χώρες παγκοσμίως.

 

Η βραβευμένη εταιρεία υγρών αναπλήρωσης ως " Superbrand 2020 " πρωταγωνιστεί στην ατμιστική κοινότητα με τα καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα της, στα πλαίσια για μία καλύτερη ζωή, πιο υγιεινή. Το όραμα της Liqua ήταν και θα παραμείνει ένα, η οριστική διακοπή καπνίσματος.

 

Χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και την απόλαυση δημιούργησε μία μεγάλη γκάμα έτοιμων υγρών αναπλήρωσης, Flavorshots και Shortfills για να καλύψει όλες τις ανάγκες των ατμιστών. Παρέχει το πλήρες φάσμα απολαυστικών αρωμάτων με γεύσεις από φρούτα, γλυκά αλλά και τα καπνικά που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των ατμιστών για τις αυθεντικές γεύσεις καπνού.

 

Liqua replacesmoke authorized distributor

best tobacco flavors

Ένα δυναμικό άρωμα βασισμένο στον γνωστό καπνό Virginia. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο υγρό αναπλήρωσης  που στην εισπνοή φέρνει μοναδική γεύση του καπνού και στην εκπνοή ξεχειλίζουν υπέροχες νότες μελιού που απογειώνουν τους γευστικούς σας κάλυκες. Ένα ήπιο και γλυκό ταυτόχρονα Αμερικάνικο χαρμάνι ιδανικό για νέους ατμιστές που αναζητούν ένα γλυκό τελείωμα στο καθημερινό τους άτμισμα.
 
  •   Traditional Tobacco 
Tο Traditional Tobacco είναι η ιδανική επιλογή για το ξεκίνημα ενός ατμιστή. Πρόκειται για ένα υγρό αναπλήρωσης με χαρακτηριστική γεύση του καπνού που συμπληρώνεται από ένα πικάντικο, αλλά γλυκό άρωμα σανδαλόξυλου
 
  • Bright Tobacco 

Για τους γνήσιους λάτρεις του καπνού Virginia η Liqua δημιούργησε, το Bright! Ένα πιστό σε γεύση υγρό αναπλήρωσης του γνωστού καπνού με ξυλώδη μπαχαρικά. Ένα ξέκουραστο άρωμα και ταυτοχρόνως απολαυστικό, που πρέπει να δοκιμάσετε 

  •  Turkish Tobacco 
To Τurkish Τοbacco έιναι ένα  άκρως απολαυστικό "Ανατολίτικο" άρωμα, που στην εισπνοή σας δίνει μία πικάντικη γεύση του καπνού ενώ στην εκπνοή ξετυλίγεται ένα ζεστό, γλυκό τελείωμα μελιού που θα σας εντυπωσιάσει.
 
  • Sweet Tobacco 
Το Sweet Tobacco συνδυάζει την κλασική γεύση γλυκού καπνού με νότες ζεστής καραμέλας και βανίλιας και δημιουργώντας μια λαχταριστή εμπειρία
 
  • Cuban Cigar
Cuban Cigar, ένα γνήσιο άρωμα Κουβανέζικου πούρου που σε ταξιδεύει από την πρώτη τζούρα στην Κούβα. H Liqua, δημίουργησε για εσάς ένα υπέροχο υγρό αναπλήρωσης για το ολοήμερο άτμισμα σας. Στην εισπνοή ξεχωρίζει η γεύση του καπνού, ενώ στην εκπνοή ξεχωρίζει ένα γλυκό τελειώμα που θα απογειώσει τους γευστικούς σας κάλυκες. 
 

Εσείς ακόμα να τα δοκιμάσετε;
 
Liqua flavorshots Replacesmoke 2
%MCEPASTEBIN%