Share the story

AirScream AirsPops Starter Kit 1

 

Βρείτε το ένα και μοναδικό ΤΥΧΕΡΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ που βρίσκεται μέσα σε 1 από τις 400 συσκευές AIRSCREAM (Orange Limited Edition και Νew Black) και... ΚΕΡΔΙΣΤΕ 250 ΠΡΟΓΕΜΙΣΜΕΝΕΣ ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ

To ηλεκτρονικό τσιγάρο AirScream AirsPops Starter Kit - 1.2ml 19mg Salt Orange Limited Edition είναι η εξέλιξη των pod system, προσφέροντας αυξημένη αυτονομία σε compact μέγεθος, κορυφαία φορητότητα και άρτια αισθητική, με το κύρος και την ποιότητα της Αirscream. Είναι η πιο απλή επιλογή για τους καπνιστές που θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο του ατμίσματος καθώς δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις αλλά και για έμπειρους ατμιστές που αναζητούν μια εύκολη και απλή στη χρήση συσκευή. Είναι μια φορητή συσκευή που μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα, και να έχετε μαζί σας παντού.

Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του Airscream είναι ο ξεχωριστός μινιμαλιστικός σχεδιασμός του. Mε απόλυτα πρακτικό μέγεθος εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και ταυτόχρονα χωράει άνετα στην τσέπη. Το Airpops δεν έχει κουμπιά, ενεργοποιείται με την εισπνοή και απενεργοποιείται αυτόματα μετά τη χρήση. 

AirScream AirsPops Starter Kit 1.2ml 19mg Salt Orange slider03

 Με το Airscream η απόλαυση δεν έχει περιορισμό

 AirScream AirsPops Starter Kit 1.2ml 19mg Salt Orange slider04

O ατμοποιητής έχει χωρητικότητα υγρού 1.2ml και 1.0Ω αντίσταση για ικανοποιητική παραγωγή ατμού και καθαρή γεύση. Διαθέτει προγεμισμένη αμπούλα που σας απαλάσσει απο τη διαδικασία γεμίσματος. Mερικές γεύσεις ακόμα για να επιλέξετε είναι το Virginia Tobacco, Blue Cream ,Ocean 11 Tobacco, Mangolicious και Lemon S που σας εξασφαλίζουν απόλαυση  χωρίς συμβιβασμούς. Οι ειδικά σχεδιασμένες κάψουλες υγρού διαθέτουν τεχνολογία no-spill που εμποδίζουν τη διαρροή υγρού και διαθέτουν ένα διάφανο τμήμα πάνω στην κάψουλα για να ελέγχετε τη στάθμη του υγρού. 

Αυτονομία για όλη την ημέρα
που χαρίζει απόλαυση χωρίς όρια

AirScream AirsBox Powerbank 850mah slider01

Tοποθετήσετε το AirScream αλλά και μια αμπούλα ακόμα στο ειδικά σχεδιασμένο Powerbank "AirScream AirsBox"

Με μικρές διαστάσεις και μοντέρνο σχεδιασμό το AirScream AirsBox Powerbank 850mah θα το έχετε πάντα μέσα στη τσάντα σας για να μην έχετε το άγχος της διάρκειας της μπαταρίας του ηλεκτρονικού σας τσιγάρου. Επειδή η μπαταρία τελειώνει τις πιο ακατάλληλες στιγμές, βάλτε το AirPops Box στη τσάντα σας και ξεχάστε τις έννοιες, όταν είστε στο δρόμο για τη δουλειά, τη βόλτα, ακόμη και την εκδρομή!

AirScream AirsBox Powerbank 850mah slider04

120492822 907546690065379 7773611709199129404 n