Share the story

 Ποιο είναι το καλύτερο ηλεκτρονικό τσιγάρο της αγοράς;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H βιομηχανία του ηλεκτρονικού τσιγάρου συνεχώς εξελίσσεται με εκατοντάδες νέα σχέδια και μοντέλα να κατακλύζουν την αγορά παγκοσμίως. Nέες λειτουργίες, βελτιωμένα χαρακτηριστικά και εμφάνιση είναι τα τρία κύρια κριτήρια που εστιάζουν οι κατασκευαστές. Το ερώτημα όμως είναι "Τι χρειάζονται οι νέοι αλλά και παλιοί ατμιστές;" Η πλειοψηφία των ατμιστών αναζητά μία συσκεύη οικονομική, διακριτική και κυρίως αποδοτική. Η Replacesmoke σε συνεργασία με την Subohm στόχευσαν ακριβώς στις σύγχρονες ανάγκες ενός ατμιστή λανσάροντας ένα προϊόν που το καταναλωτικό κοινό αγκάλιασε και πίστεψε από την πρώτη στιγμή. Το ΚΙCK Mtl με το K-Power είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα κορυφαίας δεξιοτεχνίας και προηγμένων τεχνολογιών. Είναι το πρώτο pod που σχεδιάστηκε με Powerbank και προσομοιάζει στο 100% την αίσθηση καπνίσματος. Πρόκειται για μία απλή συσκευή, άνετη στην χρήση αλλά και μεταφορά και πλήρως ικανοποιητική. Διαθέτει όλα τα προηγμένα χαρακτηριστικά όπως για παράδειγμα Type-C φόρτιση αλλά και QI για το κινητό, bluetooth ακουστικά, smartwatck κ.ά. Ανταποκρίνεται πλήρως στις καθημερινές ανάγκες κάνοντας το απόλυτο kick... στην βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος!

Ποιο είναι το καλύτερο mod για ηλεκτρονικό τσιγάρο;


Η Vaporesso, είναι γνωστή για τα τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα της, τα οποία προσφέρουν κορυφαία απόδοση και στυλ στο άτμισμα. Πρόκειται για μία εταιρία που εξελίσσεται συνεχώς στον τομέα του ηλεκτρονικού τσιγάρου προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στους ατμιστές. Το 2019, εντυπωσίασε την παγκόσμια αγορά με τα καινοτόμα προϊόντα της και κατέκτησε σημαντικά βραβεία όπως το Red Dot Award για το ηλεκτρονικό τσιγάρο Renova. Η καλή πορεία της εταιρίας συνεχίστηκε με την σπουδαία αναβάθμιση της πλακέτας σε όλα της τα modGEN MOD VAPORESSOs. Το Axon chipset κέρδισε την εμποστοσύνη των ατμιστών προσφέροντας κορυφαία απόδοση και πολλές νέες λειτουργίες που ενθουσίασαν νέους και παλιούς ατμιστές. Η Vaporesso κάνει την διαφορά με το mod GEN που θεωρείται το καλύτερο αλλά και πιο αξιόπιστο για όλους τους χρήστες ηλεκτρονικών τσιγάρων. Το GEN mod είναι ένα υψηλής απόδοσης mod ιδανικό για εντατική χρήση με γρήγορη εκκίνηση και μέγιστη ισχύ τα 220watt. Tροφοδοτείται με δύο μπαταρίες 18650 και περιλαμβάνει όλες τις ψηφιακές ευκολίες για μία απροβλημάτιστη λειτουργία. Είναι το μοναδικό mod με λειτουργία “eco” που παρατείνει την διάρκεια λειτουργίας της συσκευής, μία ώρα από την στιγμή που ο ατμιστής αντιληφθεί ότι η συσκευή θέλει φόρτιση. Αναμφίβολα το axon chipset μετατρέπει το GEN mod σε ένα πανίσχυρο εργαλείο που κάθε ατμιστής θέλει να έχει στα χέρια του! 

Ποιες είναι οι Airscream ηλεκτρονικό τσιγάρο κριτικές ;

Airscream
H ιστορία του ηλεκτρονικού τσιγάρου Airscream ξεκίνησε το 2018 από μία πετυχημένη ομάδα ατόμων που ήξεραν ακριβώς τις ανάγκες ενός καπνιστή και είχαν ως αποστολή την οριστική απομάκρυνση των καπνιστών από την εξάρτηση τους. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο Airscream κάνει την εμφάνιση του στην παγκόσμια αγορά και μονοπωλεί το ενδιαφέρον σε παραπάνω από 52 χώρες. Άνθρωποι από όλες τις ηλικίες αντικατέστησαν το βλαβερό κάπνισμα με μία συσκευή αποδοτική και εύχρηστη για την καθημερινότητα τους. Με χιλιάδες θετικές κριτικές από όλο τον κόσμο το Airscream κατατάσσεται στα πιο αξιόπιστα ηλεκτρονικά τσιγάρα μιας και η συσκευή δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις και ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Κερδίζει τις εντυπώσεις με την απίστευτα χαμηλή τιμή του, που είναι προσιτή για όλους. Η πλειοψηφία των ατόμων που αντικατέστησαν το τσιγάρο με το Airscream αναφέρουν πως δεν κάπνισαν ξανά και ένα μεγάλο μερίδιο των ατμιστών αναφέρει πως κατάφερε να μειώσει την νικοτίνη από 19mg που δίνεται στο starter kit, σε 9mg. Oι ατμιστές εμπιστεύονται το Airscream γιατί τους προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς διαδικασίες και προβληματισμούς!

 

Ποιά είναι η καλύτερη μπαταρία για ηλεκτρονικό τσιγάρο;

 Ποιά είναι η καλύτερη μπαταρία για ηλεκτρονικό τσιγάρο
Η μπαταρία καθορίζει την αυτονομία (mAh) αλλά και την απόδοση της συσκευής mod. Οι μπαταρίες που χρησιμοποιούνται τα τελευταία χρόνια πιο συχνά στα mods είναι οι μπαταρίες 18650, 26650, 20700 και 21700. Πιο διαδεδομένη είναι η χρήση της μπαταρίας 18650 λόγω του μικρότερου μεγέθους της. Πιο αναλυτικά, οι 2 πρώτοι αριθμοί δείχνουν την διάμετρο της μπαταρίας (18) και οι τρεις τελευταίοι δείχνουν το ύψος της (650). Μία από τις καλύτερες μπαταρίες για ηλεκτρονικό τσιγάρο με βάση τις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού είναι η Sony VTC6. H μπαταρία VTC6 είναι 3000mAh και 30Α, όπου τα mAh υποδηλώνουν την χωρητικότητα της μπαταρίας ενώ τα Amber-A την συνολική ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας που βρίσκεται στην μπαταρία. Η σωστή επιλογή μπαταρίας είναι το κυριότερο εξάρτημα για την ορθή λειτουργία ενός mod, πράγμα που γνωρίζουν καλά οι έμπειροι ατμιστές και αποδεικνύουν έμπρακτα με τις αγορές τους.

Ποιο είναι το καλύτερο ηλεκτρονικό τσιγάρο;

SIKARY SPOD
To Sikary Spod είναι ένα υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικό τσιγάρο νέας γενιάς
και εναλλακτική επιλογή που απαντά στις νέες τάσεις αλλά και τις απαιτήσεις των καταναλωτών. Το επαναγεμιζόμενο pod system προσφέρει την αίσθηση του κανονικού τσιγάρου τόσο στο κράτημα όσο και στην τζούρα. Το 2019 ξεχώρισε στην Έκθεση Ηλεκτρονικού Τσιγάρου στην Αθήνα, κερδίζοντας τη πρώτη θέση ως το ¨ Καλύτερο Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Pod System”. Αποτελείται από δύο μέρη, την συσκευή και το ειδικά σχεδιασμένο Powerbank του, που λειτουργεί ώς θήκη μεταφοράς αλλά και φόρτισης της συσκευής. Η συσκευή ενεργοποιείται αυτόματα με την εισπνοή και δίνει μία μοναδική αίσθηση στον ατμιστή. Η τζούρα του είναι τσιγαρίσια και προσομοιάζει στο μέγιστο, αυτή του τσιγάρου. Ξεχωρίζει για τον προσεγμένο σχεδιασμό του αλλά και την μοναδική ευκολία που προσφέρει στους χρήστες του. Αναμφίβολα το Sikary Spod είναι ένα υψηλής απόδοσης ηλεκτρονικό τσιγάρο που προσφέρει σε νέους και παλιούς ατμιστές εγγυημένη απόλαυση με τον πιο εύκολο και άνετο τρόπο.

Ποιες οι διαφορές για ηλεκτρονικό τσιγάρο vs κανονικό;

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο VS Κάπνισμα
Η πρώτη εμφάνιση των ηλεκτρονικών τσιγάρων στην Ευρώπη, έγινε το 2006. Οι χρονιές που ακολούθησαν έδειξαν γεωμέτρικη άνοδο για τα προϊόντα μειωμένου κινδύνου με αναλυτές να υποστηρίζουν πως η βιομηχανία των προϊόντων ατμίσματος αναμένεται μέχρι το 2024 να ξεπεράσει τις πωλήσεις του συμβατικού τσιγάρου. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο βρέθηκε στο επίκεντρο συζητήσεων Παγκόσμιων Οργανισμών Υγείας, εμπειρογνωμόνων αλλά και καπνοβιομηχανιών που έβλεπαν τις πωλήσεις τους να σημειώνουν σημαντική πτώση. Κορυφαίοι Ιατρικοί Σύλλογοι και επιστήμονες από όλο τον κόσμο υποστηρίζουν πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι τουλάχιστον κατά 95% πιο ασφαλές από το κάπνισμα τσιγάρου. Σε πρόσφατες μελέτες αποδεικνύονται τα σημαντικά οφέλη του ατμίσματος στο σώμα αλλά και την υγεία των ατμιστών. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν έχει καμία σχέση με το κάπνισμα τσιγάρου καθώς η λειτουργία του στηρίζεται σε ατμοποίηση (βρασμό) ελεγμένου και πιστοποιημένου υγρού αναπλήρωσης που ο καταναλωτής μπορεί να προμηθευτεί από επώνυμα καταστήματα προϊόντων ατμίσματος σε αντίθεση με το κάπνισμα που είναι ευρέως γνωστό ότι στηρίζεται στην καύση καπνού ο οποίος περιλαμβάνει παραπάνω από 2.500 χημικές ουσίες με την πλειοψηφία αυτών να είναι αποδεδειγμένα καρκινογόνες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Το τσιγάρο είναι το προϊόν που σκοτώνει τους καταναλωτές του και οι καπνοβιομηχανίες το γνωρίζουν καλά, καθώς είναι αναγκασμένες να αναγράφουν στα πακέτα των τσιγάρων απειλητικά δυσοίωνα μηνύματα, πράγμα που δεν ισχύει για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που αναφέρουν μόνο “ότι η νικοτίνη είναι εξαιρετικά εθιστική ουσία”. Στηριζόμενο στην ατμοποίηση το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν προκαλεί παθητικό άτμισμα, καθώς ο ατμός εξατμίζεται σε 20 δευτερόλεπτα σε αντίθεση με την καύση του τσιγάρου που απειλεί με παθητικό κάπνισμα τους γύρω μας. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αποδεδειγμένη έρευνα για πιθανή κινδυνολογία του ατμίσματος, ακόμα και οι πνευμονοπάθειες (Evali) που παρουσιάστηκαν μόνο στην Αμερική αποδείχτηκε από το FDA ότι συνδεόταν με το κάπνισμα μαριχουάνας.

iqos vs ηλεκτρονικό τσιγάρο

Οι καπνοβιομηχανίες γνωρίζοντας ότι το κάπνισμα είναι ιδιαίτερα βλαπτικό για την υγεία των ανθρώπων στράφηκαν σε ένα προϊόν που πίστευαν πως θα λειτουργήσει ως αλεξίσφαιρο στις θανατηφόρες συνέπειες του καπνού, το IQOS. Πρόκειται για μία συσκευή π Ηλεκτρονικό Τσιγάρο 1ου πολλοί θα μπέρδευαν με το ηλεκτρονικό τσιγάρο λόγω της εμφάνισης του, αλλά στην πραγματικότητα διαφέρουν μεταξύ τους. Συγκεκριμένα το IQOS θερμαίνει τσιγάρα (ράβδους καπνού) παράγοντας ένα αερόλυμα σε αντίθεση με το ηλεκτρονικό τσιγάρο που στηρίζεται στην ατμοποίηση υγρού διαλύματος. Τα αποκαλούμενα ΗΙΤS είναι τσιγάρα μικρότερα σε μέγεθος από τα συμβατικά τα οποία στηρίζονται σε φύλλα καπνού. Τα υγρά αναπλήρωσης αποτελούνται από πέντε βρώσιμα συστατικά που συναντάμε σε τροφές αλλά και εισπνέομενα φάρμακα, την γλυκερίνη (VG), την προπυλενογλυκόλη (PG), άρωμα (τα περισσότερα αρώματα χρησιμοποιούνται και στην ζαχαροπλαστική) απιονισμένο νερό και νικοτίνη. Η ειδοποιός διαφορά των δύο προϊόντων μειωμένης βλάβης βρίσκεται στο ότι το IQOS συνεχίζει να χρησιμοποιεί καπνό που γνωρίζουμε καλά ότι δεν είναι ακίνδυνος. Μελέτες έχουν δείξει πως οι ράβδοι καπνού περιλαμβάνουν μονοξείδιο του άνθρακα, πτητικές οργανικές ενώσεις και πολυκυκλικούς αρωματικούς υδρογονάνθρακες, ουσίες που βρίσκονται και στα παραδοσιακά τσιγάρα.