Share the story

To ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί την πιο κατάλληλη επιλογή για να κόψετε οριστικά το παραδοσιακό κάπνισμα το οποίο μέχρι και σήμερα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αιτίες θανάτων παγκοσμίως.

Δεν περιέχει τοξικές και καρκινογόνες ουσίες και αυτό οφείλεται στην απουσία της καύσης καπνού ή ράβδων καπνού το οποίο είναι το σημαντικότερο όφελος για την υγεία.

Με αφορμή τις επιπτώσεις του καπνίσματος στην υγεία των καπνιστών και μη, η Ευρωπαϊκή Έκφραση παρουσιάζει τις μαρτυρίες πρώην καπνιστών αλλά και τη θετική επίδραση του ατμίσματος στην υγεία και ψυχωλογία τους.

Η Ευρωπαϊκή Έκφραση είναι μια ανεξάρτητη μη κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ) χωρίς κερδοσκοπικό ή κομματικό χαρακτήρα που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1989 και έκτοτε δραστηριοποιείται σε πολλές περιοχές της Ελλάδος, στην Ευρώπη και κατά περίπτωση στον υπόλοιπο κόσμο.

 

 "Ήμουν πολύ δύσπιστος πάνω σε αυτό, αλλά διαπίστωσα τελικά με τη χρήση του ατμίσματος, ότι δεν μου χρειάζεται πια το τσιγάρο"

"Πέταξα το πακέτο τσιγάρα από το σπίτι και δεν ξαναέβαλα τσιγάρο στο στόμα μου, διότι την πρώτη βδομάδα που άτμιζα, απευθείας ένιωσα μεγάλη διαφορά."

 "Από τότε που ξεκίνησα το άτμισμα, η ζωή μου έχει αλλάξει ριζικά. Στην κυριολεξία ανασαίνω, μυρίζω, γεύομαι."

Στήριξε το άτμισμα ως εναλλακτική δυνητικά μειωμένου κινδύνου σε σχέση με το συμβατικό τσιγάρο.

Μέσα από λίγα απλά βήματα, μπορείς να βοηθήσεις να υπάρξει ενημέρωση ότι, σε ολόκληρη τη χώρα, το ηλεκτρονικό τσιγάρο έχει βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων που παλιότερα κάπνιζαν συμβατικά καπνικά προϊόντα.

 Πηγή: https://bit.ly/3a9uevv

 Ηλεκτρονικό τσιγάρο για διακοπή καπνίσματος