Share the story

LIQUA
Το άτμισμα που εμπιστεύεστε
Εκατομμύρια καταναλωτές από το 2010
Με υπευθυνότητα και συμμόρφωση σε 85+ χώρες

H αξεπέραστη Liqua κερδίζει SUPERBRAND AWARD και μας κάνει πολύ περήφανους για την πολυετή συνεργασία μας! 

Σήμερα είμαστε υπερήφανοι που μοιραζόμαστε τα καλά νέα!
Νωρίτερα φέτος, η εταιρεία LIQUA έλαβε το βραβείο Czech Superbrands 2020, το οποίο παρέχεται σε περιορισμένο αριθμό επιλεγμένων Tσεχικών εταιρειών με αποδεδειγμένη φήμη, αναγνωρισιμότητα, ποιότητα, καινοτομία και κύρος.
Το πρόγραμμα Superbrands είναι μια ανεξάρτητη παγκόσμια αρχή που αξιολογεί εταιρείες τα τελευταία 20 χρόνια. Ο τίτλος Superbrands απονέμεται στις καλύτερες εταιρείες ετησίως σε 90 χώρες παγκοσμίως, βάσει ομοιόμορφων κριτηρίων που έχουν επιλεγεί από ανεξάρτητη επιτροπή εμπειρογνωμόνων Superbrands Brand Council που αποτελείται από επαγγελματίες της επικοινωνίας, μάρκετινγκ, μέσων μαζικής ενημέρωσης και μάρκετινγκ.
Οι νικητές του προγράμματος αντιπροσωπεύουν προϊόντα και εμπορικά σήματα που χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια καταναλωτές στην καθημερινή τους ζωή. Είμαστε ευγνώμονες στο συμβούλιο της Τσεχίας Superbrands για αυτό το βραβείο και είμαστε σίγουροι ότι η LIQUA θα συνεχίσει να είναι ένα από τα καλύτερα υγρά που εμπιστεύονται οι ενήλικες καταναλωτές.
 91576949 656822991741674 2177031661491847168 n 
Με υπευθυνότητα και συμμόρφωση σε 85+ χώρες
Πλήρες και ανοικτό προφίλ ασφάλειας
Τεχνογνωσία έρευνας και ανάπτυξης για την απαλλαγή από τον καπνό από το 2009
LIQUA
Εδώ στην Ritchy, αναπτύσσουμε πρωτοφανείς γνώσεις στη βιομηχανία από το 2009, που μας επιτρέπουν να ελέγχουμε αποτελεσματικά και με ακρίβεια την ασφάλεια των υγρών αναπλήρωσης για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα σε μεγάλο εύρος και ποικιλία διαφορετικών τομέων.
    • Βαθμονόμηση για εκατοντάδες συστατικά
    • Μοναδικές μέθοδοι ανάλυσης νικοτίνης
    • Εξειδικευμένες νιτροζαμίνες καπνού και δεκάδες μοναδικές αναλυτικές μέθοδοι
    • Προφίλ τοξικότητας
    • Δοκιμές εκπομπών
    • Επικύρωση διάρκειας 2 ετών
    • Φυγοκέντρηση υψηλής ταχύτητας με δοκιμές φασματομέτρησης μάζας
Αυστηρά πρότυπα δοκιμών για συστατικά και τελικά προϊόντα
Με περισσότερα από χίλια συστατικά για την παραγωγή υγρών αναπλήρωσης, η Ritchy χρησιμοποιεί ένα εργαστήριο που ανήκει στην ίδια την επιχείρηση για να ελέγχει το 100% όλων των επερχόμενων παρτίδων από πρώτες ύλες για ασφάλεια και προδιαγραφές.
Τα περισσότερα συστατικά διοχετεύονται σε Φασματόμετρο Μάζας Αερίων για Πτητικά Συστατικά, μια δαπανηρή διαδικασία δοκιμών που συναντάται στην φαρμακευτική βιομηχανία. Οι παρτίδες υποβάλλονται επίσης σε εξέταση για βαρέα μέταλλα σε Φασματόμετρα Μάζας Πλάσματος, ενώ τα μη πτητικά συστατικά διέρχονται από εξωτερικό εξοπλισμό Φασματομέτρησης Μάζας Υγρού.
Πρωτόκολλο μηδενικής Διασταρούμενης- Μόλυνσης
Τηρείται αυστηρά πλήθος εσωτερικών διαδικασιών ανά πάσα στιγμή για να εξασφαλιστεί η πλήρης απομόνωση της επιφανειακής μόλυνσης μεταξύ διαφορετικών υγρών.
Με περισσότερους από 300 κωδικούς προϊόντων SKU, απαιτείται  πολύ ξεχωριστή προσέγγιση, κάτι το οποίο η Ritchy έχει προσεκτικά κατακτήσει όλα αυτά τα χρόνια.
Αυτή η αυστηρή συμμόρφωση με εσωτερικά πρωτόκολλα έχει επιτρέψει στη Ritchy να παράγει αμόλυντα προϊόντα μα αγνές γεύσεις για πολλά χρόνια.
screen 11.13.2606.04.2020

Αυτόματο βαρυμετρικό σύστημα ενώσεων
Υπάρχουν δύο συνήθεις τρόποι μέτρησης των συστατικών κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δοσολογίας. Ογκομετρική (κατά όγκο) και βαρυμετρική (κατά βάρος).
Τα ογκομετρικά συστήματα μέτρησης είναι θεμελιωδώς απλοϊκά, χρησιμοποιούν για τη μέτρηση δοχεία με ενδείξεις, με τα οποία ο χειριστής υποχρεούται να ελέγχει οπτικά την ποσότητα του συστατικού καθώς προστίθεται σε μια δεξαμενή ανάμιξης. Αυτή η προσέγγιση είναι λιγότερο από ιδανική, καθώς οι χειριστές συχνά κάνουν λάθη και, επιπλέον, μικρές ποσότητες υπολειμματικού συστατικού παραμένουν συχνά στο αρχικό δοχείο.
Επίσης, τα δοχεία μέτρησης συχνά επαναχρησιμοποιούνται, αλλά έτσι ουσιαστικά δεν υπάρχει τρόπος να εξασφαλιστεί ότι τα δοχεία είναι απόλυτα καθαρά μεταξύ των παρτίδων όπου χρησιμοποιούνται διαφορετικά υλικά.
Για να αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα, η Ritchy έχει αναπτύξει τη δική της μοναδική μέθοδο σύνθεσης. Χρησιμοποιώντας ένα σταθμισμένο βαρυμετρικό σύστημα υψηλής αντοχής, με ακρίβεια ανοχής μετρήσιμη στο 0,01%, οι περισταλτικές αντλίες διανέμουν αυτόματα συστατικά στο μείγμα κατά βάρος. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται ελέγχονται αυτόματα με σαρωτή RFID από το αρχικό δοχείο συστατικών. Με αυτόν τον τρόπο, η πιθανότητα σφάλματος χειριστή έχει σχεδόν εξαλειφθεί και η διακύμανση της ακρίβειας ανάμειξης είναι καλύτερη από 0,1%.
Καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες μεταβαίνουν σε αυτήν την προσέγγιση, παραμένει πρωτοφανής στη βιομηχανία του ατμίσματος και συμβαδίζει πιο πολύ με φαρμακευτικά πρότυπα.
Επαλήθευση αεροστεγούς σφράγισης
Το υγρό αναπλήρωσης είναι ένα προϊόν που οξειδώνεται εύκολα όταν εκτίθεται σε οξυγόνο. Η Ritchy για να απομακρύνει αέρα από τα δοχεία παραγωγής χρησιμοποιεί άζωτο εξαιρετικά υψηλής καθαρότητας  πριν από την ανάμιξη.
Όλα τα προϊόντα εμφιαλώνονται από τη Ritchy και μετά περνούν από δοκιμή κενού αέρος όχι μία, αλλά δύο φορές (-65kPa, 3 φορές για 30 λεπτά), ξεπερνώντας έτσι τις τυπικές απαιτήσεις της βιομηχανίας για γενικές δοκιμές διαρροής κατά τη μεταφορά. Αυτή η διαδικασία μας επιτρέπει να διασφαλίσουμε ότι όλα τα δοχεία είναι αμόλυντα και αεροστεγή όταν συσκευάζονται και ο τελικός πελάτης λαμβάνει μόνο ένα προϊόν που βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.
Ξεχωριστός κωδικός ασφαλείας για κάθε προϊόν με ηλεκτρονική επαλήθευση
Από το 2014, η Ritchy χρησιμοποιεί ένα σύστημα ιχνηλάτησης παρτίδας και ασφάλειας που αναπτύχθηκε από την ίδια την επιχείρηση. Κάθε παραγόμενο φιαλίδιο φέρει έναν 2D κωδικό που είναι αποθηκευμένος στη βάση δεδομένων μας και είναι προσβάσιμος στους πελάτες. Αυτό το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επικυρωθεί η γνησιότητα του προϊόντος κάνοντας μια απλή σάρωση του κωδικού QR και έναν online έλεγχο (επειδή ο αριθμός των ελέγχων είναι περιορισμένος, σε τυχόν πλαστά προϊόντα που μιμούνται το μοναδικό μας σύστημα θα εξαντλούνταν οι κωδικοί).
Εσωτερικά, η Ritchy μπορεί να ελέγξει ακόμη και τις παρτίδες πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή οποιουδήποτε προϊόντος χρησιμοποιώντας το ίδιο σύστημα κωδικών. Στην παραγωγική μας διαδικασία, όλες οι παρτίδες υλικών επαληθεύονται από την RFID σε αντιστοιχία με τη Βάση Δεδομένων Παρακολούθησης Υλικών της Ritchy.
LiQua 2

Πλήρης έλεγχος διαφύλαξης δείγματος παρτίδας
Η Ritchy παράγει δεκάδες χιλιάδες παρτίδες προϊόντων και αφού έχουν ικανοποιηθεί όλα τα προληπτικά βήματα (Q.A. και Q.C.), η εταιρεία φυλάσσει ένα δείγμα από κάθε παρτίδα σε κανονικές συνθήκες αποθήκης. Εάν υπάρχει ποτέ αμφισβήτηση σχετικά με την ποιότητα του προϊόντος, θα υπάρχει πάντα ένα δείγμα από την ίδια παρτίδα του προϊόντος που διατηρείται στην αποθήκη ακριβώς την ίδια στιγμή που το προϊόν βρίσκεται σε κατάστημα. Αυτό επιτρέπει στους τεχνικούς της Ritchy να αναλύουν γρήγορα και διεξοδικά ένα προϊόν για τυχόν ασυνέπειες κατά τη φύλαξή του στην αποθήκη.
Με τη χρήση της Βάσης Δεδομένων Πλήρους Ανίχνευσης Πρώτων Υλών, η Ritchy μπορεί γρήγορα να αντιδράσει και να εντοπίσει παρτίδες προϊόντων που θα μπορούσαν ενδεχομένως να επηρεαστούν. Παρόλο που δεν έχει υπάρξει ποτέ τίποτα επικίνδυνο στα προϊόντα μας, η δυνατότητα να αντιδράσουμε γρήγορα και να διασφαλίσουμε ότι οποιοδήποτε υγρό αναπλήρωσης είναι εντός των προδιαγραφών του, αποτελεί ένα μοναδικό πλεονέκτημα της Ritchy και είναι καθησυχαστικό τόσο για όλους τους πελάτες μας όσο και για εμάς.
 Liqua 10 1920x600px